PENZION U VINOTÉKY - Nymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion České perly Vám přináší krásy Nymburka na dosah ruky. Snažíme se nabízet maximální komfort všem zákazníkům, kteří se rozhodnou navštívit naše ubytovací zařízení.

Ubytování České perly je v CENTRU Nymburka. Pension je situován na nymburské hlavní třídě ulice Palackého, 20m chůze na náměstí Přemyslovců a 30m od zastávky MHD, která je na hlavním náměstí. Hlavní vlakové a autobusové nádraží v Nymburce je vzdáleno přibližně 10 min pomalé chůze.

K ubytování v nymburském pensionu slouží dva dvoulůžkové luxusní apartmány s možností přistýlky. Samozřejmostí je možnost snídaně, Wifi připojení, vlastní sociální zařízení, LCD televize a kuchyňský kout pro případ vaření. Veškeré vybavení je uzpůsobeno maximálnímu požitku ubytovaného. Ubytovací zázemí přímo sousedí s vinotékou. Je tedy možné nechat ubytovaným připravit degustační večer a dozvědět se něco více o víně.

V blízkosti našeho ubytování se nachází tradiční staročeské, italské i čínské restaurace, irská hospůdka, bowling, sport bary, obchůdky s luxusním oblečením aj.

PENZION U VINOTÉKY ubytování v pensionu

K ubytování v nymburském pensionu slouží dva dvoulůžkové luxusní apartmány s možností přistýlky. Mezi základní vybavení apartmánů samozřejmě patří vlastní sociální zařízení, klimatizace, LCD televize, pracovní stůl, připojení k internetu (Wifi), centrální topení a kuchyň. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, varnou deskou, lednicí s mrazákem, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou a jídelním stolem.

Recepce

Příjezd: od 13:00

Odjezd do 12:00

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou. Jinak v blízkosti našeho ubytování se nachází tradiční staročeské, italské i čínské restaurace, irská hospůdka, bowling, sport bary, obchůdky s luxusním oblečením aj.

Okolí pensionu a Nymburk

Ubytování České perly je v CENTRU Nymburka. Pension je situován na nymburské hlavní třídě ulice Palackého, 20m chůze na náměstí Přemyslovců a 30m od zastávky MHD, která je na hlavním náměstí. Hlavní vlakové a autobusové nádraží v Nymburce je vzdáleno přibližně 10 min pomalé chůze.

Rezervovat ubytování v PENZION U VINOTÉKY - Nymburk

Nejbližší ubytování v Nymburku a okolí

Ubytování Nymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah