HOTEL ZÁVIŠ Z FALKENŠTEJNA - Hluboká nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, jež je jedním z nejkrásnějších koutů jak Jihočeského kraje, tak celé České republiky. Hluboká nad Vltavou je ideálním místem pro trávení dovolené.

Hotel Záviš z Falkenštejna o celkové kapacitě 50 lůžek, kterou je možno navýšit o 8 přistýlek, nabízí ubytování ve 28 pokojích. Jedná se o 6 jednolůžkových pokojů, 18 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány, které mohou hostům poskytnout ještě větší komfort. V hotelu jsou též dva dvoulůžkové pokoje vyhrazené pro osoby s tělesným postižením.
Všechny pokoje a apartmány jsou komfortně vybaveny a poskytují pohodlí odpovídající požadovaným standardům čtyřhvězdičkového hotelu. Část pokojů je s výhledem na náměstí, část na golfové hřiště.

HOTEL ZÁVIŠ Z FALKENŠTEJNA ubytování v hotelu

Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením (sprcha v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, vana v apartmánech), vybavení pokoje dále zahrnuje - televizi se satelitem, minibar, fén, rádio, telefon s přímou volbou, trezor, a vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu. Pro větší pohodlí hostů jsou v pokojích umístěny rychlovarné konvice. Apartmány se skládají ze dvou místností - obývacího pokoje, a ložnice.

Recepce

nonstop

Gastronomie

Naši hosté mohou využít nekuřáckou restauraci s dětským koutkem, ke které přiléhá letní terasa. Příjemné posezení u hořícího krbu je ve sklepní vinárně Šatlava, nebo mohou hosté posedět v turistické restauraci Na Růžku, případně v zastřešené terase, která se v zimě vytápí.

Pro hosty připravíme chutné pokrmy, nabídku jídelního lístku naleznete na našich webových stránkách. Během roku připravujeme také speciální akce - Vepřové či Rybí hody, Velikonoční menu, apod.

Okolí hotelu a Hluboká nad Vltavou

Hotel Záviš z Falkenštejna **** se nachází ve městě Hluboká nad Vltavou, jež je jedním z nejkrásnějších koutů jak Jihočeského kraje, tak celé České republiky. Hluboká nad Vltavou je ideálním místem pro trávení dovolené.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZÁVIŠ Z FALKENŠTEJNA - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah