PENZION HLUBOKÁ NAD VLTAVOU

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Masarykova 37 se nachází přímo v centru malebného jihočeského města Hluboká nad Vltavou na úpatí cesty, která vede k zámku. Dominantou města je kostel sv. Jana Nepomuckého a odtud je to asi 30 metrů k penzionu Masarykova 37. V přízemí domu je bistro Na dobré cestě, které poskytuje hotelové snídaně pro ubytované, ale zároveň slouží pro širokou veřejnost. Kavárna je provozována profíky ve svém oboru a započala svůj provoz v květnu 2019. Nabízíme ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlek. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem / vanou a toaletou. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

Parkování je možné ve dvoře domu a to pouze pro první 3 automobily (vjezd z Masarykovy ulice do ulice Horní). Pro další vozy je vymezeno na dvoře domu 1 parkovací místo pro vyložení zavazadel. Poté je nutno zaparkovat na centrálním městském parkovišti (90 kč/den), které se nachází cca 100 m od ubytování.

PENZION HLUBOKÁ NAD VLTAVOU ubytování v pensionu

Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové a jsou vždy vybaveny manželskými postelemi. Některé pokoje mají poté možnost přistýlek v podobě rozkládacích gaučů.

Recepce

Každý den od 16 - 18 hod. Nebo na telefonním čísle.

Gastronomie

8

V přízemí domu se nachází bistro Na dobré cestě, které je propojeno s ubytováním. Každý den připravujeme pro ubytované hosty v době od 8,00 - 9,30 hod kontinentální snídaně. Od 10 hod bistro otevírá pro veřejnost. Kavárna je provozována profíky ve svém oboru a započala svůj provoz v květnu 2019. Ochotný personál bistra se o vaše kulinářské požadavky postará a jistě si vyberete z nabídky čerstvých výrobků.

Okolí pensionu a Hluboká nad Vltavou

Hlavním tahákem města Hluboká nad Vltavou je státní zámek Hluboká, který se tyčí na kopci nad městem. Díky své poloze se vám nabízejí nádherné panoramata na město a okolí. V komplexu zámku se dále nachází bistro a Alšova jihočeská galerie. Město Hluboká však není jen zámek, nabízí též velké množství sportovních aktivit od golfu po plážový volejbal nebo baseball. Navštivte tedy golfový klub nebo sportovně relaxační areál. V letních měsících nechybí ani koupaliště.

Rezervovat ubytování v PENZION HLUBOKÁ NAD VLTAVOU

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah