RESIDENCE HLUBOKÁ - Hluboká nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dopřejte si klidu a pohodlí KOMFORTNÍHO APARTMÁNU...

Historie v moderním hávu...

Nabízíme Vám ubytování v devíti nových, komfortně vybavených apartmánech s flexibilní kapacitou. Všechny apartmány jsou vybaveny Smart TV, Wi-Fi, kuchyňskou linkou s myčkou a sociálním zařízením. V areálu najdete vnitřní atrium s příjemným posezením a dvěma společenskými místnostmi, které se využívají pro snídaně a společenské akce. Společenské místnosti jsme připraveni využít na zajištění různých oslav a společenských akcí dle přání našich hostů.

Součástí vnitřního atria je zázemí pro děti a možnost využití grilu. K budovám Residence přináleží vlastní parkoviště s kamerovým systémem a se zázemím pro úschovu kol.

Bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

RESIDENCE HLUBOKÁ ubytování v apartmánu

Hosté se mohou ubytovat v jednom studiovém, pěti čtyřlůžkových, jednom pětilůžkovém, jednom půdním a jednom osmilůžkovém apartmánu.

Recepce

Po - Ne 7-15,

V případě pozdějšího CHECK- IN elektronický recepční / vyzvednutí klíčů od apartmánu pomocí číslového kódu, který obdržíte formou sms zprávy po uvedení Vašeho telefonního čísla při rezervaci apartmánu.

Gastronomie

Každý apartmán má svou plně vybavenou kuchyň.

Okolí apartmánu a Hluboká nad Vltavou

Residence Hluboká se nalézá v blízkosti centra města Hluboká nad Vltavou, v klidné lokalitě zvané Podskalí. Residence je v přímé blízkosti golfového hřiště a je výchozím bodem pro cyklistické i turistické stezky po okolí Hluboké. Tenisová, fotbalová a basebalová hřiště jsou od Residence Hluboká vzdálená do 5 minut pěší chůze. Sportovní areál s dalšími sportovišti, minigolfem a lanovým centrem nejdéle do deseti minut pěší chůze. Řeka Vltava, po které se můžete plavit na Mělník a dále po Labi až do Hamburku, nabízí na Hluboké plnohodnotnou Marinu pro rekreační a sportovní lodě. Zámek Hluboká je od Residence vzdálen 10 minut pěší chůze nádherným zámeckým parkem. Dále se u nás nachází jedna z nejvýznamnějších zoologických zahrad v České republice. Hlubocké náměstí, které se nachází pár kroků od Residence, nabízí příjemné restaurace, malebné kavárny a další zajímavosti včetně kostela Sv. Jana Nepomuckého, kolem kterého je nově vybudována Křížová cesta.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE HLUBOKÁ - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah