HLUBOKA APARTMENT - Hluboká nad Vltavou

Více o apartmánu

Popis ubytování

Moderní Hluboká Apartment nabízí komfortní ubytování s balkonem v centru města Hluboká nad Vltavou.

Hluboká Apartment nabízí moderní a komfortní ubytování s balkonem, který nabídne výhled jak na město, tak přilehlé rybníky. Apartmán je vybaven kuchyňskou linkou, televizí a koupelnou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a pračkou. Nechybí ani žehlící potřeby.

Soukromé parkování je možné v areálu zdarma. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí. ​Poplatek za závěrečný úklid ve výši 25€ není v ceně ubytování.

HLUBOKA APARTMENT ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje manželskou postelí a rozkládacím gaučem, který se nachází ve stejné místnosti.

Gastronomie

Kuchyňský kout je vybaven lednicí, rychlovarnou konvicí a varnou deskou. Součástí apartmánu je i jídelní stůl pro dvě osoby.

Okolí apartmánu a Hluboká nad Vltavou

Hlavním tahákem města Hluboká nad Vltavou je státní zámek Hluboká, který se nachází pouhý půl kilometr od apartmánu. Díky své poloze vám okolí zámku nabídne nádherné panoramata na město a okolí. V komplexu zámku se dále nachází bistro a Alšova jihočeská galerie. Město Hluboká však není jen zámek, nabízí též velké množství sportovních aktivit od golfu po plážový volejbal nebo baseball. Navštivte tedy golfový klub nebo sportovně relaxační areál. V letních měsících nechybí ani koupaliště.

Rezervovat ubytování v HLUBOKA APARTMENT - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah