PENZION KA.PR - Hluboká nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Tříhvězdičkový Pension KA. PR*** nabízí ubytování v malebném jihočeském městečku Hluboká nad Vltavou, vzdáleném osm kilometrů od města České Budějovice. Přímo v centru města nabízí komfortní ubytování hotelového typu ve 12 pokojích, s výhledem na zámek nebo na golfové hřiště, vybavených koupelnou se sprchovým koutem (vanou), televizí, telefonem, internetovou přípojkou a trezorem.

PENZION KA.PR ubytování v pensionu

Celková kapacita pensionu je 29 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, televizí, telefonem, internetovou přípojkou a trezorem.

Gastronomie

Z rybí restaurace KA. PR, která se nachází v centru města pod zámkem HLUBOKÁ, si odnesete kulinářské zážitky, na které budete jistě dlouho vzpomínat - nabídne Vám pokrmy nejen z ryb sladkovodních a mořských ale i speciality v podobě růžových steaků z masa drůbežího, vepřového či hovězího. Ani vegetariáni a salátoví gurmáni u nás nepřijdou zkrátka. Příležitostně pak můžete ochutnat pro tento region netradiční japonské sushi, které připravuje vyškolený personál.

Kapacita restaurace: 45 míst Letní terasa s překrásným výhledem na golfové hřiště nabízí dalších 40 míst. Otevřeno: sředa až neděle 11-22 hod.

Okolí pensionu a Hluboká nad Vltavou

Pro zpestření Vašeho pobytu v městečku, které je perlou jižních Čech, Vám penzion doporučuje, případně zprostředkuje následující sportovní vyžití: golf, tenis, bowling, výuka jízdy na koni, půjčovna kol, rybolov, lov, otevřený letní bazén s tobogánem, fotbalové a baseballové hřiště, zimní stadion

Rezervovat ubytování v PENZION KA.PR - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah