HOTEL MILAN VOPICKA - Hluboká nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Milan Vopička - rodinný hotel obklopený zelení golfového hřiště a zátokou Vltavy s novým přístavištěm přímo pod zámkem Hluboká. Nudu u nás nehledejte. Jen čisté prostředí, kde můžete sportovat od rána do večera a bavit se i odpočívat v pohybu.

Ubytování je poskytováno ve 2 - 3 lůžkových pokojích a rodinném apartmánu.

Pro firmy máme připraveno soukromé zázemí včetně konferenční a zasedací místnosti s kapacitou 25 míst. Dále společenský a herní salónek pro 15 osob.

V hotelu se nachází restarurace.

HOTEL MILAN VOPICKA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny vanou či sprchovým koutem, toaletou, TV, protihlukovými plastovými okny, okenní síťkou proti hmyzu.

Výhled z hotelového pokoje Vám umožní pohled na zámek, bazén, Vltavu, tenisové kurty, golfové hřiště a na nově vybudované přístaviště.

Recepce

8.00 - 19.00

Gastronomie

Připravujeme pro vás českou i mezinárodní kuchyni z potravin od našich místních dodavatelů. Co třeba čerstvé a křupavé pečivo k snídani před tenisem a po návratu z bruslařského výletu poctivé vepřo knedlo? Orosená dvanáctka po finálové čtyřhře přijde vhod i venku pod slunečníky.

Naše restaurace je připravena hostit vaši speciální oslavu, firemní i společenská setkání. Je spojena s venkovní terasou a nabízí dobře zásobený stylový bar ve dřevě pro večerní posezení a taktické týmové porady na rozmanitá společenská témata současnosti.

Kapacita: 40 míst

Okolí hotelu a Hluboká nad Vltavou

Hotel Milan Vopička je ideální pro aktivní hosty. Ať jste nadšenec nebo nadšený profesionál, tenis a golf jsou naším hlavním lákadlem. Nabízíme Vám vlastní 4 tenisové kurty s večerním osvětlením, venkovní bazén a vyhlášený green na golfovém hřišti Golf Hluboká čeká hned vedle našeho areálu. Své blízké a přátele můžete také sledovat a povzbuzovat z naší zahradní terasy s obsluhou

Jste soutěživí a vítězství v Grandslamu vám uniklo jen o kousek? Uspořádejte u nás tenisový turnaj pro své přátele nebo kolegy. Díky našemu zázemí a osvětlení kurtů, můžete hrát až do setmění.

- 2 tenisové antukové kurty s osvětlením

- 2 tenisové kurty s umělým trávníkem a osvětlením

- k dispozici je i kvalifikovaný tenisový trenér na objednání

- sportovní šatny a zázemí v hotelu

Stále rozšiřujeme naši sportovní nabídku v pohodlí hotelu. Nově tak můžete zkusit nohejbal, minifotbal a petanque.

Rezervovat ubytování v HOTEL MILAN VOPICKA - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah