RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ - Hluboká nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel DIAMANT - nejlepší místo pro relaxaci v srdci jižních Čech!
5hvězdičkový hotel ve spojení s moderním wellness a fitness centrem, širokou nabídkou balneo procedur, skvělou restaurací i golfem Vám vždy poskytne dokonalý servis, pohodlí a dostatek soukromí pro Váš nerušený odpočinek.

Wellness Hotel Diamant se pyšní luxusním 5-hvězdičkovým hotelem a také s veškerým komfortem fitness, wellness a balneo služeb. 5-hvězdičkový hotel nabízí svým hostům ubytování ve 34 luxusně zařízených pokojích, dvou apartmá a také pokoj pro handicapované, dále hotel nabízí restauraci s terasou s výhledem na golfové hřiště, konferenční sál s nejmodernější audiovizuální technikou, lobby bar a samozřejmě také vnitřní relaxační bazén. Díky svému nadstandardnímu vybavení hotel poskytuje i těm nejnáročnějším klientům maximální pohodlí a dokonalý servis.

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v 34 luxusně zařízených pokojích, včetně pokoje pro handicapované a dvou apartmá, vybavených s cílem uspokojit i ty nejnáročnější klienty. Interiéry pokojů v moderním stylu. Hosté mají v pokojích k dispozici individuálně nastavitelnou klimatizaci, minibar, digitální safe a telefon s přímou volbou. Pro zpříjemnění pobytu jsou zde instalovány LCD televizory se satelitním příjmem. Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou či vanou, včetně luxusního příslušenství, které je originálně zakomponované do prostoru moderní koupelny.

Recepce

Nonstop

Gastronomie

Restaurace nabízí prvotřídní gastronomické speciality, sommelierský servis, slavnostní večeře, rauty. Lobby bar je vyhledávaným místem příjemného posezení a setkávání s přáteli.

Rezervovat ubytování v RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah