HOTEL ŠTEKL - Hluboká nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zámecký hotel Štekl je zasazen uprostřed překrásné a historicky bohaté krajiny Jižních Čech, v těsné blízkosti zámku Hluboká, který je jedním z nejnavštěvovanějších zámků České republiky.

Hotel je ideálním místem pobytu jak pro rodiny s dětmi a individuální klientelu, tak i pro korporátní klientelu a pořádání firemních akcí. Sportovně založení hosté ocení Wellness Štekl, vybavený finskou saunou, krytým bazénem s vodopádem a protiproudem, whirlpoolem a posilovnou. Nově otevřená Oranžérie s celkovou kapacitou od 50 do 150 míst, propojená s prostornou terasou hotelu, je originálním místem pro pořádání svatebních hostin, rautů nebo banketů za příznivého počasí v hlavní sezoně. Pro hosty hotelu je k dispozici celkem 14 parkovacích míst v hotelové garáži a dalších 20 míst na venkovním parkovišti.

HOTEL ŠTEKL ubytování v hotelu

Hotelovým hostům je k dispozici 5 apartmá, 13 deluxe a 27 standardních pokojů, zařízených ve stejném stylu jako je interiér zámku Hluboká. Atmosféra pokojů je dotvářena i replikami obrazů holandských mistrů. Ani jeden ze 45 pokojů není stejný. Díky své velikosti a architektonickému řešení má každý svou osobitou atmosféru. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, TV se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, minibarem a trezorem.

Recepce

Recepce 24 hodin

Gastronomie

Elegantní prostředí hotelové restaurace “ERB” reprezentuje nabídka mezinárodní i české kuchyně a samozřejmě výběr českých i zahraničních vín. Nově otevřený Anglický klub Vás pak jistě mile překvapí svou útulností a noblesou.

Okolí hotelu a Hluboká nad Vltavou

Romantický zámecký hotel Štekl naleznete 11km od Českých Budějovic v Hluboké nad Vltavou, uprostřed překrásné a historicky bohaté krajiny Jižních Čech, v těsné blízkosti zámku Hluboká, který je jedním z nejnavštěvovanějších zámků České republiky.

V těsném sousedství zámku, v bývalé zámecké jízdárně je Alšova jihočeská galerie s jedinečnou expozicí českého středověkého umění (proslulá sbírka gotických madon) a neméně atraktivním souborem děl ze století dvacátého.

Rezervovat ubytování v HOTEL ŠTEKL - Hluboká nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Hluboké nad Vltavou a okolí

Ubytování Hluboká nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah