CHATA NERUDOVKA - Abertamy

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata Nerudovka se nachází v samém srci Krušných hor v horském městě Abertamy, ulice Nerudova 5. O chatě je zmínka už v císařských zápisech, byla postavena před rokem 1842. Chata Nerudovka pojme 7 osob.
Chata je vytápěna plynovým kotlem. V jídelně a obývacím pokoji je podlahové topení a ve zbytku chaty jsou radiátory. K dispozici je Wi-Fi zdarma a parkovaní v garáži. Garáž leží cca 400m od chaty Nerudovka, zde můžete uskladnit kola, popřípadě lyže. Někdy se dá zaparkovat i kolem chaty, není to ale vždy zaručeno. Chata má k dispozici 3 ložnice, kuchyň s myčkou na nádobí, mikrovlnou troubou, kávovarem Nespresso a starobylým sklepem, do kterého je vstup z kuchyně. Koupelna má rohovou vanu a pračku. Jídelna disponuje kachlovými kamny. V chladnějším období je z nich příjemné teplo. Zapálená kamna vytvoří příjemnou atmosféru. V obývacím pokoji je rohová pohovka, která se dá dle potřeby rozložit a využít i pro přespání. Je zde také plochá televize se satelitními programy včetně HBO. K chatě patří menší zahrada, kde si mohou děti hrát na pískovišti. Dospělí mohou posedět u ohniště a při té příležitosti si u grilovat něco dobrého.

Okolí chaty a Abertamy

​Chata leží kousek od náměstí, kde se dá dobře nakoupit a najíst v místním Bistru. V Bistru se dají nakoupit místní speciality. Nedaleko náměstí si můžete vypůjčit lyžařské vybavení. V Perninku, který se nachází 5 minut jízdy autem od chaty Nerudovky, je krámek U Patrika, kde se dají nakoupit veškeré potraviny. Za zmínku také stojí město Horní Blatná, 8minut jízdy autem, kde leží vyhašená restaurace Faustův Dvůr. Rozhodně doporučujeme návštěvu.
V zimním období má Chata Nerudovka výborné umístění. Všude kousek, ke sjezdovkám například: Skiareál Plešivec – 2,6 kmDůl Mauritius – 2,2 kmAreál Novako – 10,6 kmSkiareál Klínovec–Neklid 11,4 kmSki Klínovec – 15,5 kmBěžecká magistrála – 0,3 kmAquacentrum Agricola – 11,8 kmV letním období Krušné hory nabízí možnost nekonečných procházek v krásné přírodě. Krušné hory si můžete projet také na kole. Můžete využít Trail Park Plešivec nebo Trail Park Klínovec.

Rezervovat ubytování v CHATA NERUDOVKA - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah