PRIVAT U JINDRŮ - Abertamy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Privat U Jindrů se nachází v centru historického městečka Abertamy v jednom z nejstarších stavení, které právě prošlo pečlivou rekonstrukcí.

Dům z roku 1792 byl citlivě modernizován a nabízí ubytování s moderním standardem nedaleko právě otevřeného lyžařského areálu Plešivec a běžkařských stop. Možnost využití plně vybavené kuchyně, společenská místnost, parkování přímo u dobmu zdarma, vytápěná lyžárna s úložným prostorem, WiFi, TV.

PRIVAT U JINDRŮ ubytování na privatu

Ubytování nabízíme v moderně vybavených pokojích s vlastní koupelnou - 2× dvoulůžkový pokoj (možnost přistýlky dvě lůžka), 1× čtyřlůžkový pokoj (dvě oddělené ložnice).

Gastronomie

V centru horského městečka Abertamy je několik restaurací.

Okolí privatu a Abertamy

V centru horského městečka Abertamy je několik restaurací, obchodů, infocentrum a autobusová zastávka. V okolí jsou naučné stezky na téma historie a hornictví Abertam. Z nedalekého vrcholu Plešivec se můžete rozhlédnout po malebné krajině, posilnit se v místní restauraci s výbornou kuchyní, či si užít trochu vzrušení v lanovém parku, které nabízí mnoho atrakcí i pro děti.

Pro lyžaře je připraveno několik lyžařských areálů. Nejblíže leží jeden z největších a zcela nově vybudovaný Ski areál Plešivec (300m). 3 km vzdálené lyžařské středisko Pernink nabízí tratě vhodné hlavně pro začátečníky a rodiny s dětmi. Ve zhruba 15 km vzdálených lyžařských střediscích Boží Dar, Klínovec a Oberwiesenthal najdou vyžití i náročnější lyžaři. Pro běžkaře okolní obce upravují přibližně 80 km běžeckých stop protínající nejhezčí kouty Krušných hor.

Rezervovat ubytování v PRIVAT U JINDRŮ - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah