CHALUPA ANDREA - Abertamy

Více o chalupě

Popis ubytování

Chaloupka patří vůbec mezi první obydlí, postavených v Abertamech. Zrekonstruovali jsme ji ve venkovském stylu a zachovali tak Krušnohorského ducha, který na vás dýchne hned od prvního pohledu... S kachlovými kamny na dřevo kde si nejen zatopíte ale i uvaříte polévku nebo v houpacím křesle u knihovny se odreagujete jako nikdy... Horský vzduch a sluníčko, procházky, výlety, posezení u skleničky vína, hraní společenských her ve světničce, sport (cykloturistika, běžky, lyže, kite) tady je to správné místo, pro všechny bez věkového omezení:)
Kapacity objektu je 14 lůžek + rozkládací pohovka. 3 oddělené ložnice + 2 podkrovní ložnice (podkroví jsou otevřená) se nachází v 1. NP. K dispozici jsou 2 koupelny s WC, 2 společenské místnosti s židlemi a stolem v přízemí, dětské hračky ve společenské místnosti, kuchyň (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, malá elektrická trouba, sklokeramická deska, rychlovarná konev, překapávací kávovar, myčka na nádobí s tabletami, nádobí od lžiček po hrnce samozřejmostí, mycí prostředky), povlečení s osuškami, Wi-Fi připojení (ne vždy rychlé, jsme vysoko v horách!), úschovna kol v přízemí (budoucí sauna:), parkoviště pro 3 vozidla, zahrada s grilem a posezením pod pergolou, koupací sud (nutno objednat předem)
Možné využití posezení, trampolíny, pískoviště a brouzdaliště v našem Resortu Abertham.

CHALUPA ANDREA ubytování v chalupě

1. ložnice s manželskou postelí a 2× jednolůžkem, schodiště vedoucí do podkroví s menší manželskou postelí - s výhledem na Plešivec. 2. ložnice s manželskou postelí a 2× jednolůžkem, schodiště vedoucí do podkroví s menší manželskou postelí - s výhledem do zahrady3. ložnice s menší manželskou postelí

Gastronomie

- Možnost využití snídaní v našem Resortu Abertham (prosím objednat předem) - Pizzeria v Resortu (10m) - Bistro jídelna 100m s tradiční českou kuchyní- Večerka každodenně otevřena 100m

Okolí chalupy a Abertamy

Okolí městečka Abertamy je ideálním místem jak pro zimní, tak i pro letní turistiku. Pěším turistům je k dispozici hustá síť turistických tras i cyklostezek. Opravdovým lákadlem je ale zimní období. Milovníky lyžování jistě potěší nejen hustá síť běžeckých tras v okolí, ale zejména nedaleký ski areál Plešivec s pěti profesionálně upravenými tratěmi. Areál je jedním z nejnovějších v ČR a díky tomu poskytuje všem uživatelům vysoký komfort.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ANDREA - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah