PENSION ABERTHAM - Abertamy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Naše penziony se nachází v Krušných Horách, nedaleko Božího Daru, 1,5 km od SKI areálu Plešivec a 10 Km od areálu Klínovec v městečku Abertamy. Apartmány mají společný wellnes a parkoviště. Poskytujeme i garážové stání. Venku máme zázemí pro děti v podobě pískoviště a houpačky, pro ubytované je k dispozici posezení zahradě u grilu. Okolí Abertam je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku, lyžaře a snowboardisty či kajtaře. V naší restauraci, malé pizzerii nabízíme možnost dokoupení snídaní nebo polopenze, máme vynikající křehkou pizzu přímo z pece, stáčené víno Fangalo a točíme tuBakalář. Penzion je zařízený infrasaunou a nově i Finskou saunou. V přízemí máte možnost si uchovat jízdní kola a v zimně lyže.

Penzion Abertham se skládá ze dvou samostatných domů Vanessa a Ellen, které spolu sousedí. Penzion Vanessa o třech patrech má 5 na sobě nezávislých apartmánů s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Penzion Ellen se skládá ze 4-apartmánů a v suterénu restaurace se zastřešenou zimní zahradou o kapacitě 35 míst, která je vhodným místem pro různé oslavy, svatby, firemní akce či catering. V resortu ubytujeme celkem 38 osob. Rodinný penzion Abertham vítá rodiny s dětmi, bez dětí, s pejsky, skupiny přátel, zamilované páry, seniory, zkrátka všechny, kdo se k nám vydá za přírodou, sportem, nebo odpočinkem.

PENSION ABERTHAM ubytování v apartmánu

Apartmány mají standardně vybavené obývací pokoje s kuchyňkou (jídelní stůl a se čtyřmi židlemi, lednice, rychlovarná konvice, elektrický vařič, mikrovlná trouba), samostatné ložnice s TV, koupelny s WC. V celém penzionu mají hosté k dispozici bezplatný přístup na internet pomocí WiFi. Dětskou postýlku vám zajistíme. Nabízíme podkrovní Luxusní & Rodinný apartmán pro 8 osob, plně vybaven s vlastním balkónem, vhodný nejen pro rodiny, ale i pro party přátel.

Recepce

Jsme rodinný penzion, bydlíme v přízemí a tak tu jsme pro vás k dispozici ve dne v noci.

Gastronomie

Snídaně formou bufetu, možnost polopenze.

Pizzerie s barem a zateplená zimní restaurace.

Celkem našich 7 apartmánů má vlastní kuchyňky a zbylé dva pokoje jsou bez.

Okolí apartmánu a Abertamy

Horská krajina - pro lyžaře a snowboardisty SKI areal Plešivec SKI areal Klínovec 10 Km, Pernink 2 Km. Přímo v obci Abertamy se nachází kiteboardová škola, běžkařská Magistrála 1 Km od penzionu. V létě je příroda ideální na porcházky, po náučných stezkách okolí Abertam, na Hřebečnou, Plešivec a vyjížďky na kolech třeba po Karlově stezce či Muldavské. Nezapomeńte navštívit největší cínový Důl Mauritius v Krušnohoří.

Rezervovat ubytování v PENSION ABERTHAM - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah