APARTMÁNY MICHAELA - Abertamy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruované apartmány Michaela v srdci Krušných hor v malebném městečku Abertamy, které se nachází v těsné blízkosti lyžařského areálu Plešivec.

Ubytování nabízíme ve čtyřech nově vybudovaných apartmánech Michaela s celkovou kapacitou 24 osob v kompletně zrekonstruovaném domě ve městečku Abertamy, které se nachází blízkosti lyžařského areálu Plešivec a nedaleko lyžařských středisek Klínovec, Boží Dar a Oberwiesenthal. Pokud preferujete i v létě aktivnější dovolenou, oceníte cyklistické a turistické trasy různé náročnosti krásnými lesy plných plodů. V oblibě turistů je i Areál Plešivec (s lanovým centrem, obří houpačkou či bungee trampolínou), Aquacentrum Jáchymov nebo Důl Mauritius s pravidelnými prohlídkami.

V každém apartmánu najdete obývacího prostoru s plochým televizorem a sezením, kompletně zařízený kuchyňský kout s varnou deskou a el. troubou, lednicí s mrazákem, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a jídelním stolem se židlemi. Součástí každého apartmánu je také vlastní koupelna s vanou a toaletou. Všechny apartmány jsou nekuřácké a plně pokryté bezplatným internetem.

APARTMÁNY MICHAELA ubytování v pensionu

Apartmán č. 1 - 4+1 - Se čtyřmi pevnými lůžky ve dvou samostatných neprůchozích ložnicích. V jedné ložnici manželské dvojlůžko, v druhé dvě samostatná lůžka. Možnost další osoby na rozkládací pohovce v obývacím pokoji.

Apartmán č. 3 - 5+1 - S pěti pevnými lůžky ve dvou samostatných neprůchozích ložnicích. V první je manželské dvojlůžko, v druhé palanda a jedno samostatné lůžko. Možnost další osoby na rozkládací pohovce v obývacím pokoji.

Apartmán č. 5 - 4+1 - Se čtyřmi pevnými lůžky ve dvou samostatných neprůchozích ložnicích. V jedné ložnici manželské dvojlůžko, v druhé dvě samostatná lůžka. Možnost další osoby na pohovce v obývacím pokoji.

Apartmán č. 6 - 6+2 - S šesti pevnými lůžky ve třech ložnicích, možnost dalších dvou osob na rozkládacím křesle a přistýlce. V jedné ložnici manželské dvojlůžko, v druhé palanda, ve třetí ložnici dvě samostatná lůžka.

Okolí pensionu a Abertamy

Abertamy jsou horské městečko s historií sahající do 16. století, kdy bylo založeno horníky dobývajícími stříbro. Nachází se v nadmořské výšce 840 - 1000 m. n. m, v těsné blízkosti lyžařského areálu Plešivec a nedaleko lyžařských středisek Klínovec, Boží Dar a Oberwiesenthal.

Městečko prochází v posledních letech novou vlnou rozvoje zaměřenou především na turistický ruch, bylo vybudováno krásné náměstí s nově rekonstruovanou budovou městského úřadu a s informačním centrem, otevřena Rukavičkářská expozice a Muzeum Abertamy, vyzačeny naučné stezky v okolí a mnoho dalšího. Ve městě je několik obchodů s potravinami a drogerií, zdravá výživa, cukrárna, vinárna a několik restaurací.

Pro vyznavače sjezdového lyžování jsou k dispozici moderní lyžařská centra v bezprostředním okolí města, pro běžkaře jsou každoročně upravovány desítky kilometrů běžeckých tras zajímavými místy regionu.

V ostatních ročních období navštěvují Abertamy hojně cyklisté, ale také rodiny s dětmi a senioři, kteří zde nachází klid a odpočinek, procházky, ale i různě obtížné turistické trasy krásnými lesy plnými hub a borůvek. Dále je zde možnost vidět i něco z historie hornictví, která je v tomto regionu viditelná na každém kroku (štola Kryštof, důl Mauricius, štoly v Jáchymově apod.)

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MICHAELA - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah