APHRODITE HOTEL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Aphrodite Hotel Mariánské Lázně**** najdete v klasické budově z roku 1879 stojící v klidné ulici v samotném centru Mariánských Lázní, pouhých 100 metrů od kolonády a Zpívající fontány.

Srdcem hotelu je 8 nově zrekonstruovaných a vkusně zařízených pokojů, jejichž součástí je koupelna s vanou a bezdrátové připojení k internetu. Snídaně na nádherné venkovní terase hotelové kavárny Aphrodite Café & Bar už jen podtrhuje atmosféru světoznámých Mariánských Lázní s mnoha zajímavými výletními cíli, turistickými atrakcemi, skvělou gastronomii a všudy přítomnou okouzlující přírodou. Pro hosty, kteří přijíždějí vlastním vozem, je k dispozici možnost vlastního parkování u hotelu nebo v nedalekém parkovacím domě.

APHRODITE HOTEL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ubytování v hotelu

8 pokojů ve ve třech kategoriích, včetně jednoho Apartmánu s kuchyňkou, obývací místností a ložnicí, nabízí dostatek prostoru nejen pro jednotlivce a páry, ale i rodiny s dětmi. Vítaným přídavkem je společná plně vybavená kuchyňka.

Recepce

Plně automatizovaný hotel s online recepcí ve Vašem mobilu.

Před příjezdem obdržíte od hotelu e-mail s přístupem do aplikace myAlfred s vaším unikátním kódem pro přihlášení, kde najdete zde všechny informace, které budete potřebovat.

CHECK IN: OD 14:00 DO 18:00. Prosíme o respektování.

CHECK OUT: DO 11:00.

Gastronomie

Hotelový Aphrodite Cafe Bar s letní terasou poskytující kvalitní služby spolu se zajištěním snídaní pro hotelové hosty v zázemí kavárny, na letní terase nebo na pokoji.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou srdcem západočeského lázeňského trojúhelníku. Nádherná příroda, čerstvý vzduch a více než 40 léčivých minerálních pramenů na jednom místě si získá srdce každého návštěvníka. Zažijte tu pravou lázeňská atmosféru při procházce po malebné kolonádě a pohledu na legendární Zpívající fontánu.

Rezervovat ubytování v APHRODITE HOTEL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah