OREA HOTEL PALACE ZVON - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Orea Spa Hotel Palace Zvon nabízí svým hostům ideální kombinaci komfortu čtyřhvězdičkového hotelu a umístění v centru města Mar. Lázní s výhledem na kolonádu a „Zpívající fontánu“.

Hotel nabízí svým hostům oddech v příjemném prostředí secesního stylu 19. století. Hotel v současné době nabízí 233 lůžek ve 126 pokojích (19 jednolůžkových, 97 dvoulůžkových pokojů a 10 apartmá).

Nově je v hotelu také k dispozici sauna, parní lázeň a bazén s protiproudem. Hotel nabízí širokou nabídku různých léčebných a wellness programů. Pobyt v hotelu doporučujeme hostům, kteří si chtějí odpočinout od každodenního stresu.

OREA HOTEL PALACE ZVON ubytování v hotelu

Hotelové pokoje jsou vybaveny stylovým italským nábytkem, televizí se satelitními programy, telefon s přímou volbou, sejfem, minibarem a koupelnami s WC, sprchami nebo vanami a fénem. Z pokojů situovaných na Hlavní třídu je krásný výhled na kolonádu a "Zpívající fontánu".

Gastronomie

Příjemné chvíle lze strávit v hotelové restauraci Palace s letní terasou. Nejen hosté hotelu zde najdou velký výběr specialit české i mezinárodní kuchyně. Restaurace Zvon a Ludvík XIV. nabízejí bohatý výběr pokrmů formou bufetových stolů.

Chloubou hotelu je kavárna Opera, která si již po dvě století zachovává svůj styl a jedinečnou atmosféru. V kavárně Opera hraje živá hudba k tanci.

Klimatizace ve všech společenských prostorách.

Rezervovat ubytování v OREA HOTEL PALACE ZVON - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah