OREA HOTEL ANGLICKÝ DVŮR - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Orea Hotel Anglický Dvůr nabízí svým hostům komfortní ubytování přímo v centru lázeňského města Mariánské Lázně, nedaleko kolonády se "Zpívající fontánou" a léčivými prameny.

Orea Hotel Anglický Dvůr je depandence Orea Spa Hotelu Bohemia, nachází se v bezprostřední blízkosti tohoto hotelu.

V Orea Hotelu Anglický dvůr bylo po celkové rekonstrukci v roce 2002 vytvořeno 10 luxusních apartmánů s možností přistýlky a 2 dvoulůžkové pokoje.

Veškeré služby v Orea Hotelu Bohemia: doplňkový prodej hotelové parkoviště sauna masáže elektroléčba plynové injekce plynové obálky alternativní terapie (oxygenoterapie, termoterapie, magnoterapie).

OREA HOTEL ANGLICKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Orea Hotel Anglický Dvůr nabízí ubytování v 10 pokojích Junior Suite a ve 2 dvoulůžkových pokojích typu Superior. Junior Suite tvoří ložnice, obývací pokoj s menším kuchyňským koutem a koupelnou s vanou a toaletou. Prostorné dvoulůžkové a suitové pokoje jsou vybaveny satelitním televizorem, trezorem, minibarem, fénem a připojením na internet.

Po celou dobu Vašeho pobytu jsou Vám k dispozici župany a Wi-Fi připojení zdarma. V pokojích Junior Suite máte navíc k dispozici kávový/čajový set s rychlovarnou konvicí, minerální vodu při příjezdu a pantofle.

Gastronomie

V OREA Hotelu Bohemia je k dispozici restaurace se 150 místy a kavárna s 50 místy.

Rezervovat ubytování v OREA HOTEL ANGLICKÝ DVŮR - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah