OREA HOTEL BOHEMIA - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový Orea Spa Hotel Bohemia nabízí svým hostům komfortní ubytování přímo v centru Mariánských lázní, nedaleko lázeňské kolonády se "Zpívající fontánou" a léčivými prameny.

Secesní Orea Spa Hotel Bohemia byl postaven již v roce 1904. Nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, a v luxusních apartmánech v depandanci Anglický Dvůr.

Pobyt Vám zpříjemní možnost využití hotelové sauny. Pro naše hosty poskytujeme komplexní lázeňskou péči, která je zaměřená na pohybové ústrojí, léčení onemocnění ledvin a močových cest, onemocnění dýchacích cest a poruchy metabolismu.

V hotelu Anglický dvůr bylo vytvořeno 10 luxusních apartmánů. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitními programy a radiovými stanicemi, telefonem s možností přípojky na fax a internet, minibarem a trezorem. Depandance Anglický Dvůr je 3patrový objekt s jedním výtahem. Snídaně, obědy a večeře jsou podávány na hotelu Bohemia. Tam je i poskytován léčebný program.

V bezprostřední blízkosti hotelu Vám je k dispozici parkoviště.

Máte zájem o balíčky v Mariánských Lázních?

OREA HOTEL BOHEMIA ubytování v hotelu

Hotel má 76 pokojů (9 jednolůžkových, 63 dvoulůžkových a 4 apartmá). V každém pokoji je k dispozici barevný televizor se satelitními programy, telefon, fén, minibar a trezor. Součástí každého pokoje je koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a WC.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Hotelovým hostům je k dispozici kavárna a restaurace.

Rezervovat ubytování v OREA HOTEL BOHEMIA - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah