ML APARTMENTS - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

ML Apartmány nabízejí moderní a komfortní ubytování ve dvou apartmánech. Apartmány se nacházejí 500 m od kolonády a Zpívající fontány.

ML Apartmány nabízejí moderní a komfortní ubytování ve dvou apartmánech. Apartmány se nacházejí okolo 500 m od kolonády a Zpívající fontány. Hosté se mohou ubytovat buďto ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém apartmánu. Do obou se dá dostat bezbariérově za pomocí výtahu. Oba apartmány jsou shodně vybaveny. Disponují kuchyní, televizí se satelitními programy a vlastní koupelnou s toaletou. Menší dvoulůžkový apartmán je vybaven sprchovým koutem, větší vanou. Oba apartmány mají též k dispozici pračku.

Parkování je možné po rezervaci v garáži (parkování je za poplatek). Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

ML APARTMENTS ubytování v apartmánu

Menší dvoulůžkový apartmán disponuje manželskou postelí. Čtyřlůžkový apartmán také disponuje manželskou postelí a rozkládacím gaučem pro další dvě osoby.

Gastronomie

Každá kuchyňka je vybavena mikrovlnnou troubou, varnou deskou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, lednicí a myčkou na nádobí. Samozřejmostí je jídelní stůl se židlemi.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

Západočeské město Mariánské Lázně nabízí svým návštěvníkům nádherné centrum i okolí města, které přímo vybízí jak k pěší, tak cykloturistice. V centru města si nesmíte nechat ujít Hlavní lázeňskou kolonádu se Zpívající fontánou, kde nezapomeňte ochutnat lázeňské oplatky. Okolní parky vás nadchnou svou příjemnou a poklidnou atmosférou.

Rezervovat ubytování v ML APARTMENTS - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah