HOTEL LA PROVENCE - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Jedná se o ubytování v romantických apartmánech a studiích, které se nacházejí cca 250 m od dominanty lázeňského města - kolonády s minerálními prameny a zpívající fontánou. Pro ty z vás, kteří chtějí využít wellness pobyty v lázních, máme široké spektrum lékařských procedur, masáží a terapií. Všechny apartmány i studia jsou nekuřácké. Kuřáci mohou vyžít venkovní posezení na terase hotelu.

Romantické Apartmány La Provence najdete v nejkrásnější historické části Mariánských Lázní, v samotném centru města v klidném, tichém a slunném prostředí Pasáže OMEGA. Výhodou Apartmánů La Provence je rychlá dostupnost lázeňské kolonády s minerálními prameny i dalších lázeňských domů, poloha uprostřed městských parků a nádherné přírody. Přestože budete ubytováni několik metrů od hlavní třídy, zaručujeme Vám klidné a tiché prostředí. Denní úklid je zahrnut v ceně ubytování.

HOTEL LA PROVENCE ubytování v pensionu

A) Apartmány pro 2 + 2 osoby jsou tvořeny prostornými pokoji: ● obývacím pokojem se stolkem, dvěmi křesly a gaučem s možností přistýlky pro dvě osoby. Dále je pokoj vybaven televizí s digitálním satelitním příjmem převážné většiny vysílání ve všech světových jazycích● ložnici dominuje velká, pohodlná francouzská postel pro dvě osoby a stylové noční stolky s lampičkami● kuchyňka je vybavena lednicí, nádobím, příbory, mikrovlnnou troubou, kávovarem a ostatním zařízením pro přípravu jednoduchých jídel● v koupelně je sprchový kout, WC, velké umývadlo, fén● z předsíně se vchází do jednotlivých pokojů, kuchyňky a koupelny B) Studia pro 2 osoby představují: ● obývací pokoj s křesly, stolkem a šatní skříní, s velkou, pohodlnou francouzskou postelí pro dvě osoby (variantně dvěmi stylovými kovovými postelemi - každá s lamelovým roštem a pohodlnou matrací) s LCD televizí na stěně s digitálním satelitním příjmem vysílání v převážné většině hlavních světových jazyků ● kuchyňka je vybavena lednicí, nádobím, příbory, mikrovlnnou troubou, kávovarem a ostatním zařízením pro přípravu jednoduchých jídel● v koupelně je sprchový kout, WC, umývadlo, fén● z předsíňky se vstupuje do studio apartmánu C) Studia XL pro 2 osoby představují: ● prostorný obývací pokoj s křesly, stolkem a šatní skříní, s velkou, pohodlnou francouzskou postelí pro dvě osoby (variantně dvěmi stylovými kovovými postelemi - každá s lamelovým roštem a pohodlnou matrací) s LCD televizí na stěně s digitálním satelitním příjmem vysílání v převážné většině hlavních světových jazyků ● kuchyňka je vybavena lednicí, nádobím, příbory, mikrovlnnou troubou, kávovarem a ostatním zařízením pro přípravu jednoduchých jídel● v koupelně je sprchový kout, WC, umývadlo, fén● z předsíňky se vstupuje do studio apartmánu

Recepce

10:00 -17:00, nonstop na telefonním automatu recepce

Rezervovat ubytování v HOTEL LA PROVENCE - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah