OREA HOTEL EXCELSIOR - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

OREA Hotel Excelsior disponuje kapacitou 64 pokojů se 116 lůžky. Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, plně komfortní a útulné, k dispozici je telefon s přímou provolbou, televize se satelitními programy a minibar. Hotel nabízí svým hostům komplexní lázeňský program přímo ve svých prostorách, balneo provoz zajišťuje léčebné a wellness procedury, tedy koupele, zábaly, masáže, klientům je k dispozici také sauna a solárium. K dispozici jsou hotelový Restaurant "1900", Lobby bar a Churchill's Pub & Restaurant, který svou jedinečnou atmosférou a příjemným klubovým interiérem nabízí ojedinělé gastronomické zážitky.

Nádherná budova hotelu je citlivě a esteticky zasazena do atraktivního prostředí lázeňské čtvrti.

OREA Hotel Excelsior nabízí ubytování ve 49 dvoulůžkových a 12 jednolůžkových pokojích, hotel disponuje třemi apartmá, která mohou využít náročnější hosté či rodiny s dětmi k naplnění pohodlí a spokojenosti s ubytovacími službami. Plná ubytovací kapacita OREA Hotelu Excelsior je 116 lůžek.

Hotel kromě ubytování nabízí svým klientům široké spektrum léčebných a wellness služeb - relaxační procedury + vodoléčbu, saunu a solárium.

OREA Hotel Excelsior má pro své klienty vlastní parkovací plochu za budovou hotelu.

OREA HOTEL EXCELSIOR ubytování v hotelu

Součástí pokojů je samostatná moderní koupelna vybavená sprchovým koutem nebo vanou a WC. Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, plně komfortní a útulné, k dispozici je telefon s přímou provolbou, televize se satelitními programy a minibar s občerstvením.

Recepce

non stop

Gastronomie

OREA Hotel Excelsior Mariánské Lázně nabízí k plné spokojenosti svých hostů tři možnosti k posezení a gastronomickému vyžití. Jsou jimi Restaurant „1900", Lobby bar a Churchill´s Pub & Restaurant s letní terasou.

Rezervovat ubytování v OREA HOTEL EXCELSIOR - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah