ARTUR ŠTRAMBERK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pohádkové ubytování ve Štramberku. Zažijte kouzelnou atmosféru v našich chaloupkách, nebo pronajměte si penzion pro Vaše akce – svatby, narozeninové oslavy, Vánoční večírky, teambuildingové akce.

Artur ve Štramberku nabízí ubytování ve čtyřech samostatných objektech. ​Chaloupka Antik - Chaloupka Becirk - Roubenka Orlí Hnízdo - Penzion u Holubů.

ARTUR ŠTRAMBERK ubytování v pensionu

​Chaloupka Antik - Ve Zlaté uličce pod branou hradu Štramberk se nachází poloroubená chaloupka nabízející ubytování pro 4-6 lidí ve 2 ložnicích a na dvou přistýlkách. Dominantou této chalupy s menším dvorkem je obývací sednice s krbovými kamny, na kterou navazuje plně vybavená kuchyně s jídelním koutem. Pokoj zakončuje otevřená ložnice s velkou manželskou postelí. V horním patře chalupy je umístěna další ložnice, na kterou navazuje relaxační koutek. Koupelnu se sociálním zařízením najdete jak v přízemí, tak i v patře. Antik svým hostům nabízí wifi, TV s plochou obrazovkou a satelitním připojením.
Chaloupka Becirk - Kousek od štramberské botanické zahrady najdete chaloupku jako z pohádky, ve které se pohodlně ubytuje 5 lidí ve 3 ložnicích. Ve spodní části chaty naleznete velkou obývací část s tradiční pecí, za níž se nachází klasická dřevěná, moderními spotřebiči vybavená kuchyně. Menší ložnice pak nabídne pohodlné spaní jedné osobě. Je zde koupelna s vířivou vanou. V horní části chalupy jsou dvě ložnice s velkými manželskými postelemi a další koupelna se sociálním zařízením. Tato chalupa se pyšní i zahrádkou a krytou terasou. Wifi, TV s plochou obrazovkou a satelitními programy jsou i zde samozřejmostí.
Roubenka Orlí Hnízdo - Historická roubenka pod hradební zdí vysoko nad městem poskytne ubytování pro 5–6 lidí v obývací části a 1 ložnicí. Přízemí kraluje obývací část s kachlovými kamny a rozkládacími pohovkami spojená s plně vybavenou kuchyní a jídelním koutem. Pro větší pohodlí jsou zde i dvě koupelny. Jedna se sprchou a sociálním zařízením a druhá s masážní vanou. V patře se nachází další velká sednice se dvěma manželskými postelemi. Tato chalupa kromě wifi připojení, TV s plochou obrazovkou a satelitními programy disponuje i vyhřívanou podlahou. Orlí hnízdo nabízí posezení venku na malé předzahrádce.
Penzion u Holubů - Ve Zlaté uličce přímo pod věží Trúbou je schovaná zděná stavba s původními historickými prvky, přezdívaná také jako „Perla Štramberku“. Patří k ní i nádherný výhled. Dnes dům po rekonstrukci nabízí ubytování ve dvou apartmánech pro celkem 6 osob. Součástí každého apartmánu je plně vybavená kuchyň s jídelním koutem a koupelna se sociálním zařízením. Zázemí tohoto penzionu je zajímavé také pro pracovní schůzky, školení, teambuildingové akce. Součástí penzionu je také finská sauna a venkovní vyhřívaná káď. Samozřejmostí je WIFI a TV se satelitním připojením.

Rezervovat ubytování v ARTUR ŠTRAMBERK

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah