UBYTOVÁNÍ U DAVIDŮ - Štramberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování u Davidů se nachází v centru Štramberka na náměstí.

APARTMÁNY
Pro 2 - 4 osoby s možností přistýlky, v 1. patře starobylého domu v centru památkové rezervace Lašského betléma. V každém apartmánu je kuchyňka s ledničkou a jídelním stolem, koupelna se sprchou, Wc, Tv, dětská postýlka, sedačka, Wi-fi připojení k internetu.

Hosté mají možnost připravit si jídlo v kuchyňkách, či zajít do četných restaurací v těsném sousedství (Hotel Šipka, Pivovar, pizzerie, pekárna)

MOŽNOST PRONÁJMU CELÉHO DOMU
V tomto případě je k dispozici ještě celé přízemí – 2 pokoje, 2 koupelny a velká kuchyň se sporákem, lednicí a mikrovlnkou. Dům je tichý, prostorný a zároveň útulný. Výhodou je poloha na náměstí, kde se koná většina kulturních akcí (koncerty, trhy, poutě, silvestrovské veselice). Parkování i úschova kol zajištěny. Za domem je terasová zahrada s krásným výhledem na Štramberk a Radhošť.

UBYTOVÁNÍ U DAVIDŮ ubytování v pensionu

Ubytování u Davidů nabízí:

Apartmán č. 1

Apartmán č. 2

2 čtyřlůžkové pokoje

Okolí pensionu a Štramberk

V sousedství jsou četné restaurace, pivovar, pivní lázně, cukrárna, vinotéka, pizzerie. Veškeré potřebné služby, seznam i adresy na

Ubytování u Davidů se nachází v centru městečka Štramberk. Přímo z penzionu je vstup na nádherné náměstíčko s kašnou, barokním kostelem, pivovarem, pekárnou Štramberských uší, cukrárnou, Muzeem světově proslulého ilustrátora Zdeňka Buriana. Z druhé strany nad penzionem se tyčí dominanta města štramberská Trůba.

K dalším zajímavostem města patří, rozhledna na Bílé hoře s nádherným výhledem na panoráma Beskyd, Národní sad s jeskyní Šipkou, arboretum, četné starobylé roubené stavby či dřevěný kostelík sv. Kateřiny.

Milovníky techniky jistě zláká Muzeum Tatry v nedaleké Kopřivnici či Vlakové muzeum ve Studénce. Pro mnohé dámy může být zajímavé Muzeum klobouků v Novém Jičíně. Příznivci hradů a zámků mohou navštívit hrad Hukvaldy (největší hradní komplex na Moravě), či zámek v Kuníně. Příznivce turistiky jistě zláká naučná stezka po Červeném kameni v Kopřivnici, krásná dřevěná rozhledna na Javorníku, či dominanta Beskyd Radhošť.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U DAVIDŮ - Štramberk

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah