PENZION JAROŇKOVA PEKÁRNA - Štramberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jaroňkova pekárna najdete v měšťanském domě v rohu náměstí města Štamberk, naproti farnímu kostelu sv. Jana Nepomuckého. Součástí penzionu je také stylová kavárna s pekárnou a příjemně prostorné atrium zvané Anglický klub. To se nachází v zadním traktu penzionu a je využíváno návštěvníky ve chvílích, kdy je kavárna obsazena. Vhodné je rovněž pro komorní rodinné či firemní akce. Parkovací místa jsou omezena svou kapacitou.

Penzion nabízí stylové ubytování v luxusních apartmánech, z kterých můžete i za deštivého počasí přejít suchou nohou do útulné kavárny, Jaroňkovy galerie a podzemního Gotického sklepa.

PENZION JAROŇKOVA PEKÁRNA ubytování v pensionu

Nabízíme vám stylové ubytování ve dvou apartmá s možností přistýlky a dvou dvoulůžkových pokojích zdobených historickými artefakty. Pokoje jsou plně vybaveny, nechybí ani telefon a internet. Z útulného prostředí svého pokoje se můžete vydat nejen do galerie, ale také do tajů podzemního Gotického sklepa, který spojuje budovu Jaroňkovy pekárny a Městského pivovaru. Penzion je tichým a romantickým místem, které by si jistě oblíbil i samotný Jaroněk! Možnost ubytování s domácím mazlíčkem za poplatek.

Gastronomie

Jaroňkova pekárna

Rozjímání nad čerstvým domácím pečivem a výtečnou kávou – nejen po shlédnutí Jaroňkovy galerie, která je s kavárnou propojena chodbou.

Rezervovat ubytování v PENZION JAROŇKOVA PEKÁRNA - Štramberk

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah