HOTEL ŠIPKA - Štramberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Srdečně Vás zveme do našeho rodinného tříhvězdičkového Hotelu Šipka, který se nachází v moravském městečku Štramberk v podhůří Beskyd, nazývaného též "Moravský Betlém".

Pokud do těchto míst zavítáte, tak pod Štramberskou trúbou, obklopenou lesy, loukami a kopci se nachází malebné náměstí s Hotelem Šipka,   který je připraven nabídnout Vám své služby.

Kapacita ubytování v našem hotelu je 24 lůžek s možností 6 přistýlek v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích kategorií Standard a Deluxe a dvou prostorných apartmánech.

Restaurace (50 míst) s kachlovým krbem, venkovní terasa (35 osob), salónek s tanečním parketem (60 osob), privátní finská sauna. Městečko Štramberk je známé jak svou historií a kulturou, tak množstvím přírodních a turistických zajímavostí, ke kterým patří odedávna výroba "štramberských uší", která město proslavila.

HOTEL ŠIPKA ubytování v hotelu

Hotel Šipka poskytuje pohodlné ubytování ve 12 dvoulůžkových pokojích typu Standard a Deluxe. K dispozici je 10 dvoulůžkových pokojů a 2 luxusní prostorná apartmá. Celková kapacita hotelu je 24 lůžek a 6 přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Disponují také fénem, pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem (u vybraných) a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. Domácí mazlíček může být po domluvě a příplatku ubytován. Relaxaci a pohodlí zabezpečí privátní finská sauna či hotelová restaurace s příjemnou obsluhou a širokou nabídkou nápojů i domácích pokrmů.

Recepce

Recepce Hotelu Šipka se nachází v hotelové restauraci, vstup přes venkovní terasu přímo z náměstí.

Otevírací doba recepce:  

PO-PÁ 9-21 hod

SO-NE 8-21 hod

Gastronomie

Příjemné chvíle u dobrého jídla a pití můžete strávit v prostředí naší secesní hotelové restaurace s kachlovým krbem. V nabídce najdete celou řadu místních specialit, ale i pravé francouzské palačinky, v nápojovém lístku pak nechybí domácí limonády, široký výběr moravských i zahraničních vín a na čepu kromě Plzně a Radegastu speciály z nedalekého minipivovárku Zenke.    

Okolí hotelu a Štramberk

Hotel Šipka se nachází v samém srdci malebného a historí protkaného městečka Štramberk. Přímo z hotelu je vstup na nádherné náměstí, z druhé strany se nad hotelem tyčí dominanta celého okolí - štramberská Trúba, ze které je nádherný výhled do celého okolí. Dalšími lákadly okolí je bezesporu světoznámá jeskyně Šipka, Bílá hora s rozhlednou na vrcholu. Jen cca kilometr od hotelu se nachází přírodní a unikátní arboretum a na protějším kopci také Národní sad, který je přímo dělaný na relaxační či romantické procházky. Milovníkům techniky doporučujeme navštívit muzea TATRA či OLDTIMER, které se nachází jen necelých 5 kilometrů od hotelu - v centru sousedního města Kopřivnice. Příznivce valašské přírody jistě zláká Radhošť se slavnou sochou boha Radegasta a Pustevny s vylášenou stezkou v oblacích Valaška.

Rezervovat ubytování v HOTEL ŠIPKA - Štramberk

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah