UBYTOVÁNÍ NA ŠPICI - Štramberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování Na Špici poskytuje levné ubytování v malebném městečku Štramberk.

Ubytování Na Špici se nachází v klidné části Štramberka, a to v Dolní ulici 775. Pokud k nám zavítáte, budete mít jedinečnou možnost, vidět celý Štramberk s místní dominantou zříceninou hradu Trúba, přímo z posezení na zahradě. Na výběr pobytu máme dvě ubytovací zařízení. Pobyt je vhodný pro rodiny s dětmi, seniory, studenty, sportovce, ale také pro pracovníky firem na krátkodobý, ale také dlouhodobý pobyt!

Toto ubytování se skládá z celého patra v druhém poschodí s prostorným balkónem a s vlastním sociálním zařízením. Ubytování má tři pokoje a to kuchyň, obývací pokoj, pokoj, dále pak chodbu, koupelnu a balkón.

UBYTOVÁNÍ NA ŠPICI ubytování v apartmánu

KUCHYNĚ: plně vybavená (vařič, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, dřez, ….)

OBÝVACÍ POKOJ: plně vybavený (televize, wi-fi, postele, křesla, skříň, věšáky, lampa…)

KOUPELNA: plně vybavená (wc, vana, zrcadlo, umyvadlo, sušák na prádlo…)

BALKÓN S POSEZENÍM

POKOJ

CHODBA

Okolí apartmánu a Štramberk

Město je vzdáleno od ubytování cca 15min chůzí. Ve Štramberku jsou dva větší obchody pro běžné nákupy, na větší nákupy se dá jet do Kopřivnice (Tesco, Lidl, Kaufland, Albert. . atd).

Zřícenina hradu Trúba, muzeum Zdeňka Buriana, Arboretum, nespočet naučných stezek, jeskyně Šipka, pivní lázně, rozhledna Bílá hora, solná jeskyně, pekárna štramberských uší, nádherné náměstí, obchůdku se suvenýry, stánky, nově zrenovované letní koupaliště Libotín s tenisovými kurty, kino, krásná příroda, štramberský divadelní spolek (v letním období se hraje venku, pod věží u Trúby). Na jídlo je možné zajít do restaurací. Pokud máte rádi diskotéky, i ta se ve Štramberku nachází a je mezi lidmi v širokém okolí velmi oblíbená.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ NA ŠPICI - Štramberk

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah