HOTEL GONG - Štramberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V rodinném Hotelu Gong na Vás čeká domácká atmosféra, srdečný personál, okouzlující prostředí městečka Štramberk a také výtečná kuchyně. Nabízíme Vám 6 typů pokojů, abyste si mohli vybrat přesně podle Vašich představ. Pro všechny hosty je k dispozici parkování zdarma a naše restaurace Vám denně připravuje široký výběr lokálních specialit i klasických minutek. Ti nejmenší se zabaví v prostorné dětské herně s přebalovacím pultíkem a rádi u nás uvítáme i Vaše domácí mazlíčky.

Přijeďte zrelaxovat do  romantické krajiny s kouzelnou atmosférou a vůní perníkových Štramberských uší, což je místní sladká specialita. Dominantou malebného městečka Štramberk je Trúba, vysoká 40 metrů a je součástí hradu Štramberk, který je kulturní národní památkou. Z  Trúby je krásný výhled do okolí, ve kterém můžete strávit celý den. Dále lze navštívit jeskyni Šipka, kde byly nalezeny čelisti neandrtálského dítěte. Dále pak Muzeum Zdeňka Buriana, světoznámého malíře pravěku, jenž část života prožil právě ve Štramberku. Na dosah jsou zříceniny hradů Hukvaldy a Starý Jičín, Valašské muzeum v  přírodě (Skanzen), naučná a technická muzea v  Kopřivnici a  nejoblíbenější horské beskydské středisko a ski areál Pustevny, odkud můžete pokračovat turistickou trasou na horu Radhošť.

Zastavte se na chvíli, zavítejte k  nám a odpočiňte si od všedních starostí. Každého hosta velmi rádi uvidíme a pohostíme! Jsme tady pro Vás!

Hotel je snadno dostupný autem i veřejnou dopravou. Mezinárodní letiště Leoše Janáčka Ostrava je vzdáleno cca 15 km.

HOTEL GONG ubytování v hotelu

Rádi bychom Vám nabídli naše ubytovací kapacity. Máme 21 dvoulůžkových pokojů typu Lowcost, Economy nebo Business - tyto jsou po generální rekonstrukci a 2 apartmány - Prezidentským apartmánem a nově i Welness apartmánem,   který nabízí hostům komfort a naprosté soukromí zásluhou vlastní infrasauny a vířivé vany. Pro pokoje typu Business a apartmány je navíc vyhrazeno speciální pásmo pro připojení na internet a jsou zavedeny minibary. Celý hotel i restaurace disponují WIFI připojením k internetu zdarma. Všechny pokoje mají LCD TV s výběrem z českých a zahraničních programů, lednici, trezor a vlastní koupelnu s vanou či sprchou.

Recepce

Možnost ubytování je od 14:00 - 21:00. Pozdější příjezd je nutno domluvit předem!

Odjezd je do 10 hodin.

 

Gastronomie

Stylová restaurace Valašská jizba a Hotelová restaurace s celkovou kapacitou 20+40 míst nabízí zážitkovou gastronomii pro Vás, kteří máte rádi delikatesní pokrmy. V  naší restauraci se gastronomie snoubí s  nadstandardním servisem příjemného personálu a výběrem jídel z  krajových valašských specialit za velmi přijatelné ceny. V letních měsících Vám nabízíme posezení u oběda či kávy se zákuskem na venkovní terase.

Snídaně se podávají formou švédských stolů. Během celého dne je připravena bohatá nabídka jídel české kuchyně a krajových specialit.

Salónek pro 20 osob je vhodným místem pro jednání, školení, firemní akce a rodinné oslavy.

Pro Vaši soukromou nebo firemní společenskou akci můžeme zajistit cimbálovou muziku.

Specializujeme se na tyto gastronomické služby: občerstvení formou servírovaného menu, coffe break, bohatý raut

Nabídku lze přizpůsobit dle Vašich požadavků.

Okolí hotelu a Štramberk

Přijeďte zrelaxovat do  romantické krajiny s kouzelnou atmosférou a vůní perníkových Štramberských uší, což je místní sladká specialita. Dominantou malebného městečka Štramberk je Trúba, vysoká 40 metrů a je součástí hradu Štramberk, který je kulturní národní památkou. Z  Trúby je krásný výhled do okolí, ve kterém můžete strávit celý den. Dále lze navštívit jeskyni Šipka, kde byly nalezeny čelisti neandrtálského dítěte. Dále pak Muzeum Zdeňka Buriana, světoznámého malíře pravěku, jenž část života prožil právě ve Štramberku. Na dosah jsou zříceniny hradů Hukvaldy a Starý Jičín, Valašské muzeum v  přírodě (Skanzen), naučná a technická muzea v  Kopřivnici a  nejoblíbenější horské beskydské středisko a ski areál Pustevny, odkud můžete pokračovat turistickou trasou na horu Radhošť.

Zastavte se na chvíli, zavítejte k  nám a odpočiňte si od všedních starostí. Každého hosta velmi rádi uvidíme a pohostíme! Jsme tady pro Vás!

Hotel je snadno dostupný autem i veřejnou dopravou. Mezinárodní letiště Leoše Janáčka Ostrava je vzdáleno cca 15 km.

Rezervovat ubytování v HOTEL GONG - Štramberk

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah