KOPEC 67 - Štramberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování Kopec 67 nabízí moderně zařízené apartmány ve městě Štramberk. Hrad Štramberk se nachází 400 m od ubytování.

Ubytování Kopec 67 nabízí moderně zařízené apartmány ve městě Štramberk. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém pokoji, apartmánu a apartmánu deluxe. Všechny pokoje jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, setem na kávu a čaj a vlastní koupelnou s toaletou.

Parkování je před domem na ulici a bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

KOPEC 67 ubytování v apartmánu

Dvoulůžkový pokoj nabídne buďto manželskou či oddělenou postel. Pokoj je vybaven televizí se satelitním příjmem, setem na kávu a čaj, kávovarem, rychlovarnou konvicí a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Apartmán je vybaven jednou ložnicí s manželskou postelí a rozkládacím gaučem, který po rozložení poslouží jako plnohodnotná postel. Dále je apartmán vybaven vlastní kuchyňkou a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Kuchyňka je vybavena lednicí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou.

Apartmán deluxe nabízí ubytování až pro 6 osob. Je vybaven jednou ložnicí, kde se nachází manželská postel, obývacím pokojem s posezením a televizí se satelitním příjmem, který je propojeným s kuchyní s velkým jídelním stolem. Koupelna disponuje vanou a toaletou. Kuchyň je vybavena velkou lednicí s mrazákem, troubou s plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Další dvě manželské postele se nacházejí nad obývacím pokojem. Apartmán má též k dispozici vlastní terasu s posezením, lehátky a grilem.

Okolí apartmánu a Štramberk

Ubytování se nachází na ve městě Štramberk na Moravě. Město leží na svazích Zámeckého kopce, Kotouče a Bílé hory v Libotínských vrších v předhůří Beskyd. Za návštěvu stojí historické centrum města, kde naleznete kavárny, obchody a restaurace. Pýchou města je poté hrad s rozhlednou Trúba tyčící se nad městem.

Rezervovat ubytování v KOPEC 67 - Štramberk

Nejbližší ubytování v Štramberku a okolí

Ubytování Štramberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah