PENZION CHEVELDON - Bílichov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Krásná příroda, blízkost lesů a příjemný klid – to vše si můžete vychutnat v nově vzniklém Penzionu Bílichov, jen 35 minut z Prahy a 38 km z letiště Václava Havla v Ruzyni. Penzion disponuje deseti luxusními pokoji pro nerušený odpočinek a příjemný relax.

Penzion Bílichov nabízí ubytování v obci Bilíchov, kousek od Prahy. K penzionu také náleží soukromá prostorná restaurace využívaná pro bohaté snídaně, na ní navazující terasa a zahrada s výhledem na výběhy s koňmi a místní lesy. V areálu se nachází stáje se sportovními koňmi, do kterých můžete po předchozí domluvě nakouknout, nebo si domluvit lekci ježdění s kvalifikovaným instruktorem. Pro rodiny s dětmi máme připravený dětský koutek a hřiště, v okolí penzionu se nachází spousta cyklotras pro rekreační i náročné sportovce.

PENZION CHEVELDON ubytování v pensionu

Penzion nabízí krásné, nové pokoje pro dvě osoby či pro rodiny s dětmi a skupiny přátel. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, Wi-Fi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem či vanou.

Recepce

08:00 -20:00

Gastronomie

K penzionu také náleží soukromá prostorná restaurace využívaná pro bohaté snídaně, na ní navazující terasa a zahrada s výhledem na výběhy s koňmi a místní lesy. Snídaně probíhají formou bohatých švédských stolů v soukromé restauraci. Těšit se můžete na sladké i slané pokrmy doplněné několika druhy teplého a studeného pití. Též možnost objednání polopenze.

Okolí pensionu a Bílichov

Díky dobře situované poloze našeho areálu nabízí blízké okolí možnost příjemné pěší i cykloturistiky. Vyrazit na výlet můžete například do lesa k nedalekým rybníkům. Jako další zajímavé cíle výletů nebo aktivit můžeme například doporučit: Rozhledna Líský, Hrad Křivoklát, Zámek Nový Hrad, Zřícenina hradu Okoř, Pivovar Zíchovec

Rezervovat ubytování v PENZION CHEVELDON - Bílichov

Nejbližší ubytování Bílichov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah