RESORT OÁZA - Hříškov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Resort Oáza je ideální místo, kde načerpat síly a vyčistit si hlavu od každodenních starostí. Jsme daleko od lidí a obklopeni nádhernou přírodou. Z apartmánů je fascinující výhled na České středohoří s dominantou hradu Hazmburk a hory Milešovky. Nabízíme vám celkem 12 moderně zařízených jednolůžkových, dvoulůžkových a trojlůžkových pokojů, které jsou vybaveny koupelnou, sociálním zařízením, televizorem se satelitním příjmem a celoplošným přístupem na Wi-Fi. Některé z těchto pokojů disponují i vlastní zařízenou kuchyňkou. Dále nabízíme rodinný pokoj s odděleným obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní a koupelnou s velkou vanou.

Nabídkou sportovních aktivit jsme také rozhodně nešetřili a už teď je nám jasné, že nebudete vědět kam dřív. Pokud bude někde právě plno, můžete posedět u skleničky skvělého vína nebo si pochutnat na výtečném lounském pivu ze soukromého pivovaru kousek od wellness zóny. ... nebo pro změnu nachystáme ručníky k vyhřívanému bazénu s mírně slanou vodou a protiproudem.

RESORT OÁZA ubytování v hotelu

Nabízíme celkem 12 kvalitně zařízených dvoulůžkových a trojlůžkových pokojů. Prostorné apartmány s vlastním sociálním zařízením, jsou vybaveny moderním vkusným nábytkem a velkými pohodlnými postelemi s nočními stolky, lampičkou, stolkem, LED TV s USB možností připojení externích zdrojů a koupelnou s WC, umyvadlem a sprchovým koutem.

Z apartmánů je výhled jak na České Středohoří, tak do okolní krajiny. Většina pokojů je vybavena přistýlkou a dětskou postýlku rádi připravíme kdykoliv zdarma.

Gastronomie

V resortu se nachází restaurace.

Okolí hotelu a Hříškov

Resost Oáza se nachází v turisticky známé oblasti české středohoří a Máchův kraj. Není zde tedy nouze o turistické a cykloturistické trasy. V okolí resortu můžete navštívit památky, hrady, zámky, kláštery a památníky jako např. zámek Pátek, zámek Peruc, Žatecká brána, rozhledna Stříbrník či zříceninu hradu Hazmburk. O nápady na výlety zde opravdu není nouze.

Rezervovat ubytování v RESORT OÁZA - Hříškov

Nejbližší ubytování v Hříškově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah