APARTMÁNY ORASICE - Počedělice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Orasice nabízí příjemné prostorné ubytování.

Dům má v přízemí 1 apartmán, v 1. patře jsou 2 apartmány. Celý dům je ideální pro jednu větší skupinu například 3 známé rodiny. Každý apartmán je zcela oddělený včetně měření elektrické energie a el bojleru. Rozloha každé jednotky je cca 80 m2 a kapacita 6 osob. Samozřejmostí je vlastní sociální příslušenství (2× WC a sprcha), kuchyň s myčkou nádobí, WiFi a TV. Zahrada je společná pro celý objekt s rozlohou přes 2000 m2, k dispozici je venkovní ohniště, venkovní „retro“ sprcha se slunečním ohřevem. Volných míst k parkování je dostatek a také pergola pro 2 auta.

APARTMÁNY ORASICE ubytování v apartmánu

​Apartmán se 3 ložnicemi v přízemí: cca 80 m2 ma 3 loznice 1×3 luzka, 1×2 luzka, 1×2 luzkaSamostatná kuchyň s ledničkou/mrazák, myčka 12 souprav, el sporák. Obývák spojeny sjídelnou pro 6 osob, sedací souprava, krbova kamna, primotop a TV. 2× koupelna sesprchovým koutem 2× WC /1× samostatné/ 1× pračka. Apartmán se 2 ložnicemi v 1. patře: cca 80 m2 poskytuje ubytování pro 6 osob ve 2 ložnicích po 3 luzkach. Obývací pokoj s krbem, TV s jídelní a kuchyňskou zónou, myčka 12 souprav, lednička/mrazak. 2× samostatne WC, 1 koupelna se sprchvym koutem, 2× umyvadlem, prackou. Apartmán -1. patro cca 80 m2 má 2 ložnice 2×2 lůžka, a 1×2 lůžko v obýváku, a 2lůžka na palandě. Samostatná kuchyň s ledničkou/mrazák, myčka 12 soupr. , el dvouplotnas troubou a mikrovlna. Obývák spojeny s jídelnou pro 6 osob, sedací souprava, krbová kamna, elakumulačky, a TV. 2× WC /1× samostatné /, sprchový kout, umyvadlo s galerkou.

Okolí apartmánu a Počedělice

Plavání a rybaření v řece vzdalené 300 m, aquapark v Lounech, prehrada Nechranice. V obci Orasice je k dispozici dětské hřiště a venkovní stolní tenis. Obecně: Lounský okres ma mnozstvi historickych pamatek a je proslavený výrobou piva, ale imilovníci umění si zde přijdou na své. Například zřícenina hradu Hazmburk (10km), či obecPeruc (15km) proslavená pověstí o Oldřichovi a Boženě. A spoustu dalších památek. Nedalekéměsto Louny poskytuje dostatek restaurací, ale i kina a zábavní podniky... . Cyklistické možnosti: Lounský okres je relativně málo zatížený těžkou nákladní dopravou a úzkésilnice mezi malými vesnicemi poskytují vše podstatné.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ORASICE - Počedělice

Nejbližší ubytování Počedělice a okolí

Ubytování Počedělice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah