ANDELS APARTMENTS - Hředle

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Andels apartments nabízí ubytování ve třech chalupách v obci Ryhnolec, která leží na hranici CHKO Křivoklátské lesy.

Andels apartments nabízí tři nově zrekonstruované dvoupodlažní chalupy, které se nachází na pozemku o velikosti cca 3000 m2 s vlastním sadem, lesíkem, rybníkem a potůčkem.

Interiéry všech chalup prošly kompletní rekonstrukcí a jsou plně vybaveny nábytkem, veškerými kychyňskými potřebami a ustředním plynovým topením, k dispozici je i zahradní nábytek.

Pro parkování lze využít velkého pozemku přímo na zahradě.

ANDELS APARTMENTS ubytování v apartmánu

Vila I. : V prvním patře domu jsou pro ubytování tři dvoulůžkové pokoje, velký balkón s výhledem do zahrady, koupelna s rohovou vanou a WC. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně, obývací pokoj s jídelnou, koupelna a WC. V obývacím pokoji je umístěna televize se satelitem. Celková obytná plocha 220m2 poskytuje dostatek prostoru pro šest osob.

Vila II. : Pro ubytování jsou v prvním patře chalupy pro k dispozici dva třílůžkové pokoje, pracovna, koupelna s rohovou vanou a WC. V přízemí se nachází obytná, plně vybavená kuchyně s barem a výčepním zařízením na pivo, prostorná jídelna s francouzskými dveřmi do zahrady, koupelna se sprchovým koutem a WC. Ve společenské místnosti je umístěna televize se satelitem. Celková obytná plocha 200m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ubytování šesti osob.

Vila III. : V prvním patře chalupy jsou pro ubytování tři dvoulůžkové pokoje, velká terasa s výhledem do zahrady, koupelna a WC. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně, WC, obývací pokoj s francouzskými dveřmi do zahrady. V obývacím pokoji je umístěna televize se satelitem. Celková obytná plocha 200m2 poskytuje dostatek prostoru pro šest osob.

Gastronomie

Každá chalupa má plně vybavenou kuchyň. V obci se pak nachází restaurace U Šlégrů.

Okolí apartmánu a Hředle

V okolí obce Ryhnolec můžeme najít zámek Lány a jeho okolí, hrad Křivoklát, Karlštejn, Točník nebo pozůstatky hradu Sobín.

V samotné obci najdeme fotbalové hřistě, tenisový kurt, tenis klub Ryhnolec a obchod s potravinami Jednota.

Rezervovat ubytování v ANDELS APARTMENTS - Hředle

Nejbližší ubytování Hředle a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah