PENZION V BUDECH - Křivoklát

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion v Budech nabízí komfortní ubytování v městysu Křivoklát v bezprostřední blízkosti středověkého hradu Křivoklát.

Rodinný penzion v Budech nabízí komfortní ubytování v bezprostřední blízkosti středověkého hradu Křivoklát. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích, kde každý pokoj je vybaven televizorem se satelitním příjmem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Některé pokoje disponují balkonem.

Penzion též nabízí zázemí pro grilování, terasu a půjčovnu kol.

Parkování je možné za eura na den. Bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

Gastronomie

Stylová celodřevěná hospůdka s hořícími kachlovými kamny, Vám nabízí příjemné posezení u točeného Budvaru a jídel dle Vašeho výběru. Kapacita je 22 míst. Jsme schopni Vám nabídnout útulné prostředí pro příjemný večer nebo pro uspořádání Vámi zvolených akcí, oslav nebo malých firemních prezentací. Pokud máte v úmyslu potěšit své známé, příbuzné nebo obchodní partnery nechte si od nás připravit nabídku večera dobrého jídla, v netradičním prostředí pod středověkým hradem.

Okolí pensionu a Křivoklát

Křivoklátsko je vyhledávaným prostředím pro svou krásnou krajinu která nabízí velké turistické možnosti a to jak pěší turistika, případně vodní a v neposlední řadě cykloturistika, pro kterou je v okolí spousta značených cyklostezek. V obci Křivoklát je možnost tenisových a volejbalových kurtů a letní program zvaný Léto na Berounce Vám v období prázdnin nabídne spoustu kulturní zábavy. Jste-li milovníky kraje Oty Pavla, rybáři, houbaři nebo vyznavači starých hradů pak jste skutečně na správných stránkách.

Rezervovat ubytování v PENZION V BUDECH - Křivoklát

Nejbližší ubytování v Křivoklátě a okolí

Ubytování Křivoklát

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah