HOTEL ASTRA - Kladno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Astra se nachází uprostřed kladenských lesů, pouze 25 km od Prahy a 5 km od centra Kladna. Je vhodný pro rodiny s dětmi i firemní školení.

Hotel Astra se nachází na lesním oploceném pozemku. V prostorách hotelu se nachází tenisový kurt s osvětlením, 2× plážový volejbal, relax centrum (krytý bazén 12×8 m, sauna se sprchou, billiard, stolní tenis, šipky, masáže). Hotel také nabízí prostory pro školení, jednání, bankety, prezentace a kongresové služby. K dispozici je velké parkoviště hlídané kamerovým systémem.

HOTEL ASTRA ubytování v hotelu

Hotel je rozdělen do dvou křídel (A/B), která se liší vybavením a velikostí pokojů. Pokoje v části A přošly v březnu 2009 celkovou rekonstrukcí. Křídlo A disponuje útulnými pokoji s koupelnou vybavenou wc a sprch. koutem. Dále nabízí možnost ubytování v apartmánech. Křídlo B obsahuje dvou, tří, čtyřlůžkové a bezbariérové pokoje vybavené odděleným WC a koupelnou s vanou. Standardně jsou pokoje vybaveny telefonem, TV, SAT a wifi.

Recepce

Non-stop

Gastronomie

Restaurace nabízí minutkovou kuchyni, ale vycházíme vstříc i hostům s osobitým jídelníčkem jako jsou např. vegetariáni.

Okolí hotelu a Kladno

Hotel je umístěn v rozsáhlé a ekologicky čisté lesní lokalitě, na okraji CHKO Křivoklátsko. V blízkosti hotelu se nachází letní sídlo prezidenta ČR - Lány, hrady Karlštejn a Křivoklát a další významné kulturně-historické památky.

Rezervovat ubytování v HOTEL ASTRA - Kladno

Nejbližší ubytování v Kladně a okolí

Ubytování Kladno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah