FUTURUM APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Futurum se nachází na břehu Vltavy, v části Anděl, která je známá svými skvělými restauracemi, kavárnami a bary.

V docházkové vzdálenosti se můžete projít po pražské Náplavce, kde si můžete vychutnat posezení v jednom z mnoha barů na lodi. Pěšky se dostanete na Vyšehrad, Tančící dům, Národní divadlo. Hromadnou dopravou se snadno dostanete do areálu Pražského hradu a Starého Města. Apartmán se nachází v pěkně zrekonstruovaném secesním domě v 1. patře s krásným balkonem s výhledem do klidného dvora. K dispozici je prostorný pokoj s manželskou postelí a plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelní kout se 2 židlemi a moderní koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Apartmán je ideální pro páry, skupinu přátel či rodinnou dovolenou. ​Poplatek za závěrečný úklid ve výši 30€ není v ceně ubytování.

FUTURUM APARTMENT ubytování v apartmánu

Apartmán se nachází v pěkně zrekonstruovaném secesním domě v 1. patře s krásným balkonem s výhledem do klidného dvora. K dispozici je prostorný pokoj s manželskou postelí a plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelní kout se 2 židlemi a moderní koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Apartmán je ideální pro páry, skupinu přátel či rodinnou dovolenou.

Gastronomie

Apartmán Futurum se nachází na břehu Vltavy, v části Anděl, která je známá svými skvělými restauracemi, kavárnami a bary. V docházkové vzdálenosti se můžete projít po pražské Náplavce, kde si můžete vychutnat posezení v jednom z mnoha barů na lodi.

Okolí apartmánu a Praha

Apartmán Futurum se nachází na břehu Vltavy, v části Anděl, která je známá svými skvělými restauracemi, kavárnami a bary. V docházkové vzdálenosti se můžete projít po pražské Náplavce, kde si můžete vychutnat posezení v jednom z mnoha barů na lodi. Pěšky se dostanete na Vyšehrad, Tančící dům, Národní divadlo. Hromadnou dopravou se snadno dostanete do areálu Pražského hradu a Starého Města.

Rezervovat ubytování v FUTURUM APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah