HOTEL GENERAL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Přijměte pozvání Hotelu General, luxusního butikového hotelu v centru Prahy, a užijte si jedinečnou atmosféru vojenské historie, obklopeni moderním pohodlím a přepychem.

Příhodné umístění v jedné z nejrychleji se rozvíjejících čtvrtí města, na Andělu, nabízí široký výběr stylových restaurací a barů, značkových obchodů a obchodních center i jedno z největších nákupních center v Praze s multikiny.

Ubytování nabízí 20 plně klimatizovaných pokojů a apartmánů.

Hostům je k dispozici kryté parkování v soukromé hotelové hydraulické garáže. Doporučujeme rezervaci předem.

Hotelová sauna je Vám k dispozici 24 hodin denně a přivítáme, pokud si jí předem rezervujete. Poplatek je pouze 13 Eur za hodinu.

Ve všech veřejných prostorách Hotelu General je zdarma k dispozici vysokorychlostní Wi-Fi přístup na Internet.

HOTEL GENERAL ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním systémem klimatizace s dálkovým ovládáním, LCD televizorem s přístupem k více než 700 satelitním kanálům, vysokorychlostním internetovým připojením, telefonem, mini-barem, pokojovým sejfem s místem pro notebook a sadou pro přípravu kávy a čaje.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Restaurant se nachází přímo v 5* hotelu General. Je snadno dostupný také MHD. Vychází z charakteristických prvků světové kuchyně a je ideální pro svatby, rauty, narozeniny, rodinné oslavy, křtiny či prezentace. Nabízí Vám středomořskou, francouzskou, řeckou a ruskou gastronomii vysoké kvality, ale také speciality inspirované tradiční českou kuchyní.

Rezervovat ubytování v HOTEL GENERAL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah