ANGEL APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán Angel se nachází poblíž Vltavy, v docházkové vzdálenosti od největšího nákupního centra v Praze, OC Nový Smíchov, a stanice metra Anděl. Oblast Anděl je známá svými skvělými bary a nočním životem. Nabízí také dvě multikina a další zábavní podniky, ale i parky a zahrady.

Angel se nachází ve 2. patře zrekonstruovaného secesního domu. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 30 € není v ceně ubytování.

ANGEL APARTMENT ubytování v hotelu

Tento elegantní a útulný apartmán má ložnici vybavenou manželskou postelí a pohovkou. K dispozici je také plně vybavený kuchyňský a jídelní kout. V bytě je stylová koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Angel je ideální pro páry, přátele nebo rodinu.

Gastronomie

Oblast Anděl je známá svými skvělými bary a nočním životem. V okolí apartmánu je spousta restaurací, kaváren a možností nakoupit.

Okolí hotelu a Praha

Apartmán Angel se nachází poblíž Vltavy, v docházkové vzdálenosti od největšího nákupního centra v Praze, OC Nový Smíchov, a stanice metra Anděl. Je v blízkém centru Prahy, a proto netrvá dlouho dojít k nějaké zajímavé památce.

Rezervovat ubytování v ANGEL APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah