BEAR FOUNTAIN RESIDENCE - Praha

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Bear Fountain Residence se nachází v blízkosti Vltavy, v historické části Smíchova sousedící s Malou Stranou. Rezidence stojí v secesní zástavbě z počátku minulého století, pár minut od Karlova mostu a dalších krás Starého Města. A zároveň v docházkové vzdálenosti od zábavní a nákupní křižovatky – komplexu Anděl s centrem Nový Smíchov se 130 obchody. Dům s duší Art Nouveau vám

Praha je matkou měst, křižovatkou kultur, historie a obchodu. Inspirátorkou umění, pokladnicí památek. Každému nabídne, co hledá. Povznesení i pobavení. Tradice i nové trendy. Ať hledáte cokoli, Bear Fountain Residence je váš ideální výchozí bod.

v blízkosti Vltavy, v sousedství městské zástavby z počátku 19 st.
v živé čtvrti Smíchov s novými obchodními, kulturními, gastronomickými a nákupními centry.
asi 20 minut chůze od Karlova mostu – perly Evropy
na dohled Pražského hradu, kousek od Starého Města.
několik minut od stěžejních dopravních tepen města

BEAR FOUNTAIN RESIDENCE ubytování v aparthotelu

Pro váš pohodlný pobyt součástí každého apartmánu je vždy plně vybavená kuchyně s Nespresso kávovarem, výběr z několika druhů káv a čajů, žehlička s žehlícím prknem, luxusní koupelnovou kosmetikou a dalším vybavením. Některé apartmány mají balkon s výhledem na Pražský Hrad. Konkrétní vybavení a podrobný seznam poskytovaných služeb naleznete níže v podrobnostech zvoleného apartmánu.

Recepce

Nástup na pobyt a ubytování je možné od 14:00, apartmán je třeba v den odjezdu opustit nejpozději do 11:00. S personálem se domluvíte bez problémů v jazycích: Anglicky, Německy, Česky.

Gastronomie

Snídaně se podává v restauraci Gourmet Pauza hned za rohem. Podnik s dokonalou gastronomií a neotřelým designem již od roku 2015 hostí zákazníky s individuálním přístupem a rodinnou atmosférou.

Okolí aparthotelu a Praha

Tančící dům 750 m, Kinského zahrada 800 m, Petřín - lanovka 1000m, Národní divadlo 1300 m, Karlův most 1500 m

Rezervovat ubytování v BEAR FOUNTAIN RESIDENCE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah