PRAGUE HOLIDAY APARTMENTS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Tento apartmánový dům se nachází v pečlivě zrekonstruované neorenesanční budově z roku 1906 v centru Prahy, v klidné lokalitě na břehu řeky Vltavy. Nabízí prostorné apartmány a výhled na Karlův most, Vyšehrad, Pražský hrad a Národní divadlo. Prague Holiday Apartments poskytuje moderně zařízené ubytování zajišťující maximální pohodlí. Apartmány mají dobře vybavenou kuchyň s jídelním stolem a židlemi, sporákem, lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a toustovačem a velký obývací pokoj s 3místnou pohovkou. Místnosti zdobí originální reliéfy, secesní obrazy, štuky a předměty z leptaného skla. Ve všech apartmánech jsou také tapety s uměleckými fotografiemi pražských fotografů. Ve všech prostorách budovy je zdarma k dispozici Wi-Fi. Na místě jsou pro hosty připraveny mapy města Hosté mohou při příjezdu využít službu dopravy. Apartmány jsou vzdálené 450 metrů od tramvajové zastávky Arbesovo náměstí a 700 metrů od stanice metra Anděl na trase B a nákupního centra Anděl.

Základní informace Recepce je pro Vás otevřená každý den od 9:00 do 21:00 Příjezd: 14:00 Odjezd: 11:00 V případě potřeby je však možné domluvit se s recepcí na dřívějším příjezdu nebo pozdním odjezdu. Rádi Vašemu požadavku vyhovíme. Pamatujte, prosím, že domluva záleží na obsazenosti hotelu a dalších okolnostech. Wifi zdarma. Snídaně neposkytujeme, apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem. Noční klid: 22:00 – 7:00 Všechny naše pokoje jsou nekuřácké. Děkujeme za pochopení. Upozorňujeme, že ubytování zvířat je možné za poplatek 300 CZK / 10 EUR. Ubytování si vyhrazuje právo požadovat při příjezdu depozit na případné škody v hodnotě 3000 Kč/120 EUR a to formou hotovosti nebo předautorizace na platné kreditní kartě. Děkujeme za pochopení. Pobyt s dětmi - děti do 3 let jsou ubytovány zdarma a na vyžádání připravíme dětskou postýlku, děti do 5 let jsou ubytovány zdarma za použití stávajících postelí.

PRAGUE HOLIDAY APARTMENTS ubytování v aparthotelu

Dvoulůžkový apartmán: 45 m², Balkón, 1 ložnice s manželskou postelí - povlečení WiFi zdarma, trezor Výhled do dvora Obývací pokoj - pohovka, TV, konferenční stolek, barový stůl, židle Kuchyňský kout - nádobí, indukční deska, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba Koupelna - sprchový kout, ručníky, fén Pětilůžkový apartmán: 85 m², Balkón, 2 ložnice s manželskou postelí a jednolůžkem - povlečení WiFi zdarma, trezor Výhled na řeku Obývací pokoj - pohovka, TV, konferenční stolek, jídelní stůl, židle Kuchyňský kout - nádobí, lednice, sporák, myčka, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba Koupelna - vana, ručníky, fén

Recepce

Recepce je pro Vás otevřená každý den od 9:00 do 21:00

Gastronomie

DOVOZ SNÍDANÍ Nabízíme rozvoz skvělých snídaní. PONDĚLÍ - NEDĚLE 8:00 hod nebo 9:00 hod. Více informací získáte na recepci...

Okolí aparthotelu a Praha

Prague Holiday Apartments jsou ideální místem k pobytu pro návštěvníky Prahy, kteří se odtud snadno dostanou k Tančícímu domu, různým restauracím a hospodám. Rodiny s dětmi mohou v blízkosti apartmánů navštívit Dětský ostrov. Ve všech prostorách budovy je zdarma k dispozici Wi-Fi. Na místě jsou pro hosty připraveny mapy města Hosté mohou při příjezdu využít službu dopravy. Apartmány jsou vzdálené 450 metrů od tramvajové zastávky Arbesovo náměstí a 700 metrů od stanice metra Anděl na trase B a nákupního centra Anděl.

Rezervovat ubytování v PRAGUE HOLIDAY APARTMENTS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah