LATRON98 APARTMENTS - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Latron 98 Apartments nabízí velmi příjemné ubytování v centru Českého Krumlova. Součástí apartmánového domu je zahrada s posezením, kde si můžete vychutnat kávu připravenou přímo ve Vašem apartmánu nebo točené pivo z vedlejší hospody 99. Parkování je pro naše hosty zcela zdarma na uzamykatelném parkovišti ve vzdálenosti 100 m od apartmánového domu. Apartmány Latron 98 leží těsně před vjezdem do pěší zóny a není tedy potřeba žádná povolenka k vjezdu do pěší zóny. Z apartmánu se dostanete během 5minutové chůze na zámek a následně do zámecké zahrady. Na hlavním náměstí dojdete během 10 minut z apartmánu.

LATRON98 APARTMENTS ubytování v apartmánu

Apartmán Deluxe 1

Prostorný dvoulůžkový apartmán Deluxe 1 se nachází v prvním patře apartmánového domu. Plně zařízený byt o rozloze 104m2 má dvě koupelny, ložnici a prostorný obývací prostor spojený s kuchyňským koutem. Hlavní koupelna je obložena mramorem s vířivou vanou, sprchovým koutem a toaletou. Ve druhé koupelně je sprchový kout a toaleta. Prostorná, plně vybavená kuchyně s kávovarem je Vám plně k dispozici a nabízí mnoho možností vaření. V apartmánu je možnost jedné přistýlky na rozkládací pohovce.

Apartmán Deluxe 2

Podkrovní dvoulůžkový apartmán Deluxe 2 se rozprostírá v celém podkroví apartmánového domu na 94m2. Apartmán má jednu koupelnu s vanou i sprchovým koutem a toaletou. Celé podkroví je otevřeno do jednoho velkého prostoru, ve kterém je ložnice, obývací pokoj i kuchyně. V apartmánu je možnost jedné přistýlky na rozkládací pohovce. Prostorná, plně vybavená kuchyně s kávovarem je Vám plně k dispozici a nabízí mnoho možností vaření.

Apartmán Standard 3

Dvoulůžkový apartmán Standart 3 se nachází v přízemí apartmánového domu o rozloze 50m2. Apartmán má koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dále je zde oddělená ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s kuchyňským koutem. V apartmánu není možná další přistýlka. Prostorná, plně vybavená kuchyně s kávovarem je Vám plně k dispozici a nabízí mnoho možností vaření.

Apartmán Standard 4

Dvoulůžkový apartmán Standart 4 se nachází v přízemí apartmánového domu o rozloze 35m2. Apartmán má koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dále je ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s kuchyňským koutem ve společném prostoru. V apartmánu není možná další přistýlka. Prostorná, plně vybavená kuchyně s kávovarem je Vám plně k dispozici a nabízí mnoho možností vaření.

Rezervovat ubytování v LATRON98 APARTMENTS - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah