ZÁMECKÁ APARTMÁ - U TŘÍ HAVRANŮ - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Tří Havranů Český Krumlov se nachází přímo v historickém centru města Český Krumlov při hlavním vstupu do areálu Státního hradu a zámku Český Krumlov u Červené brány.

Penzion U Tří Havranů Český Krumlov je rovněž typ ubytování, jako stvořený pro uskutečnění svatebních pobytů s nabídkou svatebního apartmá. Nebo přijeďte do Českého Krumlova jen tak strávit romantický víkend, který ubytování přímo v centru - v srdci Českého Krumlova v našem pensionu Váš zážitek jen umocní.

ZÁMECKÁ APARTMÁ - U TŘÍ HAVRANŮ ubytování v pensionu

Našim hostům nabízíme ubytování v pěti komfortně vybavených apartmánech. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a TV. Tři apartmány mají i kompletně vybavenou kuchyňku. Apartmány se nacházejí v prvním a druhém nadzemním podlaží a ze všech apartmánů jsou jedinečné výhledy na zámek a historické centrum.

Recepce

Recepceje otevřena od 9 do 18 hodin.

Gastronomie

Tři apartmány obsahují plně vybavenou kuchyňku. V blízkosti pensionu se nachází celá řada restauračních zařízení, které nabízejí pestrou paletu pokrmů z domácí i světové kuchyně.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Přijeďte obdivovat historické památky Českého Krumlova které byly zapsané na seznam UNESCO, můžete se vrátit do historie a navštívit oblíbené Slavností pětilisté růže a v dobovém kostýmu zažít návrat do historie městě Český Krumlov. Kulturní nabídka v Českém Krumlově je každoročně velice bohatá, řada festivalů v Českém Krumlově si již našla místo v kulturním kalendáři mnoha návštěvníků. Mezi nejvýznamnější patří Mezinárodní hudební festival, Festivalu staré hudby nebo Jazz na konci léta. Rovněž zajímavým zážitkem je navštívení Otáčivého hlediště v zahradách českokrumlovského zámku, kde se každé léto konají divadelní představení pod širým nebem.

Rezervovat ubytování v ZÁMECKÁ APARTMÁ - U TŘÍ HAVRANŮ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah