HOTEL LATRÁN - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Latrán Vám nabízí nevšední ubytování v klidné části města a přitom v blízkosti českokrumlovského zámku. Objekt je složen ze dvou někdejších měšťanských domů, jejichž historie sahá zřejmě do 15. století.

Hotel Latrán se nachází jen pár metrů od hlavní brány zámeckého a hradního areálu v Českém Krumlově. Historie budovy sahá do 15. století. Z této doby se dochoval původní dřevěný srub, který byl v průběhu let obestavěn.

Ubytovat se zde můžete v pokojích moderních i dobových, zážitkem může být i přenocování v již zmiňovaném středověkém srubu. Šablonové vzory na stěnách některých pokojů jsou inspirovány původními odhalenými motivy.

Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování v jedenácti dvoulůžkových, jednom trojlůžkovém a dvou čtyřlůžkových pokojích.

Po celém hotelu se lze připojit k internetu (Wi-Fi). V ceně ubytování je zahrnuta snídaně a parkování na vyhrazených městských parkovištích po celou dobu vašeho pobytu u nás.

HOTEL LATRÁN ubytování v hotelu

Hotel Latrán nabízí ubytování ve čtrnácti pokojích (v jedenácti dvoulůžkových, jednom trojlůžkovém a dvou čtyřlůžkových). Všechny pokoje jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, vlastním sociálním zařízením, telefonem a minibarem. V celém hotelu je dostupné wifi internetové připojení. Pro celý hotel, vyjma dvou pokojů ve druhém patře (č. 49 a č. 50), je k dispozici výtah.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 18:00.

Nájezdy jsou možné do 18:00. V případě pozdního nájezdu, prosím, informujte recepci předem.

Gastronomie

V přízemí hotelu je Vám k dispozici měšťanská kavárna Latrán.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Hotel Latrán se nachází v podzámčí, v blízkosti parku Jelení zahrada i historického centra Českého Krumlova.

Rezervovat ubytování v HOTEL LATRÁN - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah