B&B KRUMLOV - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

B& B Krumlov „U nás se budete cítit jako na zámku. “ Romantické ubytování ve stylu Bed & Breakfast v srdci Českého Krumlova. Zažijte nezapomenutelný pobyt v jednom z nejkrásnějších měst České republiky. Naše elegantní pokoje Vás okouzlí svým komfortem a přenesou Vás časem zpět do minulosti. Nasajte u nás tu pravou atmosféru středověkého centra Český Krumlov, sídla mocných krumlovských rodů a nechte se rozmazlit naším nejmilejším personálem. Těšíme se na Vás.

Zažijte nezapomenutelný pobyt v jednom z nejkrásnějších měst České republiky. Naše elegantní pokoje Vás okouzlí svým komfortem a přenesou Vás časem zpět do minulosti. Historie domu totiž sahá až do raného středověku s novodobými úpravami z převážně 19. století. Kulturní a historické dědictví města Český Krumlov Vám dopřeje jak velkolepý turistický zážitek, tak i harmonii ve vyhlášených uklidňujících zónách.

B&B KRUMLOV ubytování v hotelu

Náš luxusní pokoj De Luxe Chamber inspirovaný zámeckým stylem a moderním komfortem Vám dopřeje 37m² světlého prostoru a koupelnu se sprchovým koutem. Kouzlo pokoje De Luxe Vás naplní harmonií a klidem. A pro dokonalý zážitek Vám doneseme snídani až na pokoj. Co víc si přát?

Ponořte se do elegance pokoje Exclusive Chamber, který je též inspirován zámecko-moderním stylem. Vlastní koupelna s vanou vybízející ke koupeli při svíčkách a útulný luxusní prostor o rozloze 37m² Vás naplní romantickou náladou. Po dokonale strávené noci Vám dokonce přineseme snídani až na pokoj. Nechte se snově rozmazlovat.

Recepce

Recepce otevřena: 6.30 – 18.30 hodin

Gastronomie

Ubytování ve stylu Bed & Breakfast. Snídaně je tak součástí ubytování.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Najděte si chviličku na pohádkový odpočinek v Zámecké zahradě (včetně večerních představení v divadle s otáčivým hledištěm), na náplavkách, Jelení a Pivovarské zahradě, to vše pár kroků od našeho B& B Krumlov. Dům, jež byl prohlášen nemovitou kulturní památkou, naleznete hned pod I. nádvořím Zámku Český Krumlov na ulici Latrán, v bezprostřední blízkosti hlavního vstupu do areálu zámku. Pouhých pár kroků od unikátních Klášterů Český Krumlov, kde na Vás dýchne poznání snoubené s prvotřídním zážitkem, a co by kamenem dohodil od nádherných parků, ukrytých v tajemných zákoutích města.

Rezervovat ubytování v B&B KRUMLOV - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah