PENSION TIFFANY - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Romantický Pension Tiffany je situován v centru v příjemné tiché uličce, 50 kroků od českokrumlovského divadla, muzea a kamenného mostu. Náš historický dům z roku 1625, který je zařazen mezi kulturní památky, se nám podařil s ohledem na středověký ráz města velmi citlivě a komplexně zrekonstruovat.

Za tři minutky pohodovou chůzí dojdete na hlavní náměstí. Nacházíme sme v klidné části centra Českého Krumlova a přitom se k nám dostanete jednoduše, nedalekým sjezdem z hlavní silnice. Dále již navazuje pěší zóna historického centra.

Při vstupu na Vás dýchne duch českokrumlovské historie. Přivítá Vás dubové schodiště, k ubytování jsou na výběr 3 velké historické pokoje a 3 menší romantické pokojíky.

PENSION TIFFANY ubytování v pensionu

Máme pro Vás k dispozici 3× romantický 2-lůžkový pokoj se společnou koupelnou a 3× historický 2 až 4-lůžkový pokoj s přistýlkami s koupelnou a WC.

Kapacita je 18 lůžek.

Recepce

Čas příjezdu: Od 14:00 : 00 hodin
Čas odjezdu: Do 10:00 : 00 hodin

Gastronomie

Snídaně v penzionu, v bezprostřední blízkosti penzionu je mnoho různých restaurací. Obchod s potravinami je 50m od penzionu.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Naproti pensionu sídlí půjčovna lodí, raftů a kol. Rádi Vám poradíme, kam na výlet do okolí, kam za památkami, kulturou nebo kde se dobře najíte. Pokud budete mít zájem, zašleme Vám nabídku programů a dalších služeb mailem.

Prohlídka hradu a zámku Český Krumlov, hradní příkop s medvědy, kostel Sv. Víta, otáčivé hlediště v Českém Krumlově, Pivovar Eggenberg, ... Festivaly - Slavnosti pětilisté růže, Mezinárodní hudební festival, Festival komorní hudby... . Sportovní a turistické aktivity - přehrada Lipno, cykloturistika, golf, koně, rafty a kanoe na Vltavě, stezka pro bruslaře... Rozhledna na Kleti.

Svatováclavské slavnosti, vánoční trhy, Hradební muzeum a Zámecká věž. Ski areál Lipno, Ski areál Hochficht.

Rezervovat ubytování v PENSION TIFFANY - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah