APARTMÁNY LATRÁN 43 - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Latrán 43 poskytují pohodlné nevšední ubytování v samotném centru městské památkové rezervace UNESCO v naprosté blízkosti českokrumlovského zámku a areálu středověkých Klášterů.

Nabízíme krátkodobé i zvýhodněné dlouhodobé ubytování v šesti citlivě zrekonstruovaných apartmánových bytech s interiéry, ve kterých se snoubí krása dobových a moderních designových prvků. Pro Vaši bezpečnost je objekt monitorován kamerou a vybaven požárními čidly. Veškeré apartmány a vnitřní prostory jsou nekuřácké. V případě znečištění kouřem bude účtována pokuta 1000 Kč. Historická budova je třípatrová bez výtahu. V ceně ubytování není zahrnuta snídaně, rádi Vám však v případě zájmu doporučíme možnosti kde dobře a v blízkosti posnídat.

APARTMÁNY LATRÁN 43 ubytování v apartmánu

Každý apartmánový byt je vybaven vlastním WC, sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, televizorem se satelitním příjmem a trezorem. Všechny kuchyňky mají ledničku s mrazákem, myčku, mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici, touster, sklokeramickou varnou desku, nádobí pro vaření a konzumaci jídel a nápojů. Samozřejmostí je možnost zdarma připojení k internetu (Wi-Fi), kvalitní lůžkové povlečení, ručníky, základní kosmetika a informační set.

Recepce

8:00 -20:00

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LATRÁN 43 - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah