PENSION AMETYST - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Wellness Pension Ametyst s individuálním péčí o hosty. Standardní snídaně, parkování a Wi-fi zdarma. Romantické balíčky, jedinečná zahrada s výhledem na zámek, privátní wellness.

Po celou dobu pobytu je zdarma káva Nepsresso, čaj, drobné cukrovinky, čerstvé ovoce. Bezplatný internet. Hlídané uzavřené parkoviště zdarma (150 m), privátní garáž. Skvělé snídaně (servírujeme přímo na pokoj hostů či na zahradě). Můžete se těšit třeba na domácí lívanečky. Exkluzivní privátní wellness. Pejsci jsou vítáni (oplocená zahrada, přímý vstup do parku), a to bez poplatku. Některé pokoje s klimatizací. 3 minuty chůze od autobusové zastávky (Regio Jet). Zahrada s terasou s přímým výhledem na zámek Český Krumlov.

PENSION AMETYST ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové až šestilůžkové pokoje a apartmány. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou / vanou a WC. Všechny pokoje disponují velkoplošnou LCD televizí, ledničkou, kávovým a čajovým servisem s rychlovarnou konvicí.

Gastronomie

Snídaně jsou zdarma. Restaurace i obchody s potravinami jsou v docházkové vzdálenosti od penzionu.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Historické centrum Českého Krumlova je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Navštívit zde můžete zámek Český Krumlov, otáčivé hlediště, kde se konají různé festivaly a kulturní akce. V letních měsících si můžete zapůjčit lodičky a projet se po řece Vltavě, která městem protéká. Přímo v penzionu si můžete zarelaxovat v privátní wellness zóně se saunou, vířivkou, masážemi.

Rezervovat ubytování v PENSION AMETYST - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah