PENSION MONO - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný stylový pension s designově vybavenými pokoji v minimalistickém stylu.

Klidná lokalita v historickém centru města v bezprostřední blízkosti zámku v pěší zóně. Kapacita 10 dvoulůžkových pokojů typu Standard, Superior, Deluxe Apartmá. Posezení ve dvoře Pensionu s výhledem na zámeckou věž.

PENSION MONO ubytování v pensionu

7X DVOULŮŽKOVÉ POKOJE S MANŽELSKOU POSTELÍ, DESIGNOVÝ NÁBYTEK, PLOCHÁ TV SE SATELITNÍMI KANÁLY, KOUPELNA SE SPRCHOVÝM KOUTEM. POKOJE SE NACHÁZÍ V 1. , 2. PATŘE A PODKROVÍ. VELIKOST 18-25M2 (TYP STANDARD NEBO DELUXE).

2X APARTMÁ DVOULŮŽKOVÉ S MANŽELSKOU POSTELÍ, DESIGNOVÝ NÁBYTEK, PLOCHÁ TV SE SATELITNÍMI KANÁLY, KOUPELNA SE SPRCHOVÝM KOUTEM. POKOJE SE NACHÁZÍ V 1. , 2. PATŘE VELIKOST 45-50M2. 2 MÍSTNOSTI (OBÝVACÍ MÍSTNOST A LOŽNICE)

VŠECHNY POKOJE JSOU NEKUŘÁCKÉ. KE KOUŘENÍ JE VYHRAZENO MÍSTO VE DVOŘE PENSIONU.

NA VŠECH POKOJÍCH JE K DISPOZICI LAHEV VODY, HOTELOVÁ KOSMETIKA (ŠAMPON, SPRCHOVÝ GEL, ČISTÍCÍ UBROUSEK, MÝDLO), RUČNÍKY, OSUŠKY, PŘEDLOŽKY, LOŽNÍ PRÁDLO A POVLEČENÍ. ÚKLID JE U POBYTŮ NA VÍCE NOCÍ PROVÁDĚNÝ DENNĚ.

Recepce

8:00 - 18:00 hod. Check-in možný i po 18:00 h po předchozí domluvě s recepční na tel nebo emailem

Gastronomie

V bezprostřední blízkosti Pensionu se nachází mnoho kaváren, barů a restaurací s tradiční českou i mezinárodní kuchyní.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Historické centrum města Český Krumlov je zařazené do seznamu památek UNESCO, s mnoha zajímavými objekty, památkami, muzei a galeriemi, které se nacházejí v blízkosti pensionu. V blízkosti se také konají pravidelně kulturní akce (Otáčivé Hlediště, Mezinárodní Hudební Festival, Svatováclavské Slavnosti, Slavnosti Pětilisté Růže atd), vše v pěším dosahu. Zajímavé lokality v okolí města: Lipno, Kleť, Holašovice, České Budějovice.

Rezervovat ubytování v PENSION MONO - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah