PENZION REJŽÁK - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rejžák nabízí ubytování přímo u Ski areálu Rýžoviště v Krkonoších, který je součástí města Harrachov.

Dominantu města tvoří proslulý areál skokanských můstků na Čertově hoře přímo nad Harrachovem. Oblast Harrachova i celých Krkonoš (KRNAPu) nabízí nepřeberné množství různých celoročních aktivit uprostřed nádherné, téměř nedotčené přírody. Je to ideální lokalita pro příznivce zimních sportů, cyklistiky, milovníky přírody nebo pěší turistiky.

V objektu se nachází úschovna lyží a prostor pro jízdní kola. Celková kapacita je 8 lůžek ve dvou apartmánech včetně přistýlek.

PENZION REJŽÁK ubytování v pensionu

Ubytování Rejžák disponuje vkusně zařízenými dvěma třílůžkovými apartmány s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením (toaleta + sprchový kout). Každý pokoj má i malou vybavenou kuchyň. Oba apartmány mají televizní přijímač se satelitem, připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi a k dispozici je také lednice.

Gastronomie

Bistro REJŽÁK nabízí 30 míst k sezení, terasu a venkovní gril. Bar nabízí občerstvení nejen pro lyžaře. Pochutnat si můžete třeba na haluškách, slovenské kyselačce, italských lasagních nebo na aktuální nabídce. Bistro je vhodné také pro soukromé oslavy a akce.

Rezervovat ubytování v PENZION REJŽÁK - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah