PARKHOTEL HARRACHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Parkhotel Harrachov se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v části zvané Rýžoviště. Je ideální volbou rodinné dovolené v zimě i v létě. Náš příjemný personál, rodinné prostředí a wellness, vám pomůže se odreagovat od všedních denních starostí. Nabízíme Vám ubytování v 1-4 lůžkových pokojích. Wifi a parkování je zahrnuto v ceně ubytování.

Parkhotel Harrachov se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v části zvané Rýžoviště. Je ideální volbou rodinné dovolené v zimě i v létě. Náš příjemný personál, rodinné prostředí a wellness, vám pomůže se odreagovat od všedních denních starostí. Nabízíme ubytování v 1-4 lůžkových pokojích. Wifi a parkování je zahrnuto v ceně ubytování.

Harrachov je malebné horské městečko, ležící u hranic s Polskem, ve výšce cca 700m nad mořem. Je známý svou sklárnou Novosad a syn, pravděpodobně nejstarší funkční sklárnou v Čechách. V zimních i v letních měsících je možné využít četných turistických tras. Harrachov je největším sportovním a rekreačním centrem západní části Krkonoš. " I v horkých letních měsících se zde můžete zchladit v krásném přírodním koupališti.

Okolí hotelu a Harrachov

Skiareál Harrachov je vzdálen od hotelu cca 300m. Pohodlná čtyřsedačková lanovka Vás vyveze až na samý vrchol Čertovy hory. Na úbočí Čertovy hory bylo vybudováno několik lyžařských sjezdovek všech stupňů obtížnosti. Harrachov, jako jedno z mála krkonošských zimních středisek umožňuje vyznavačům snowboardu přístup na všechny sjezdovky. Poblíž hotelu je také možno využít Skiareál "Amálka" vzdálený cca 200m od Parkhotelu.

Pro příznivce běhu na lyžích je udržováno několik běžeckých tratí a také " Velká běžecká magistrála ". Velkou atrakcí je i další sportovní aktivita a to lety na lyžích. V Harrachově je několik skokanských můstků včetně tkz. "Mamuťáku", neboli mamutího můstku na kterém se pořádá jak Světový pohár, tak i mistrovství světa v letech na lyžích.

Rezervovat ubytování v PARKHOTEL HARRACHOV

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah