PENSION UNION - Slaný

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Homér Vás s potěšením přivítá a nabídne Vám příjemné a moderní ubytování v centru města Slaný. Náš penzion je ideálním místem pro strávení romantického víkendu, rodinné dovolené i pracovní cesty.

Nově zrekonstruovaný Penzion Homér Slaný se nachází 200 m od centra královského města Slaný. Penzion nabízí ubytování v 10-ti pokojích s kapacitou 21 lůžek a z toho jsou 4 pokoje s balkonem. Ubytovací prostory jsou situovány ve dvou horních podlaží, zde se nachází možnost jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojů s možností přistýlky.

PENSION UNION ubytování v pensionu

Penzion Homer Slany nabízí stylové a komfortní ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích. Kombinace moderního nábytku vytváří útulnou atmosféru. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení (koupelna s toaletou). Pokoje jsou také vybaveny televizorem, ledničkou a Wi-Fi zdarma.

Recepce

Otevírací doba recepce je od ponděllí do soboty od 14:00 do 19:00. Neděle a jiný čas po předchozí domluvě.

Okolí pensionu a Slaný

Slaný je přirozeným kulturním centrem a to zejména díky své bohaté historii. K vidění je mnoho kulturních a architektonických památek, čehož využívají filmaři k natáčení různých seriálů (Místo v životě, Otesánek, . .). Tipy na návštěvu památek vám dají v Infocentru Pod Velvarskou branou, kde též najdete i kalendář akcí. Zakoupit vstupenky na divadelní či filmové představení můžete online na stránkách Kulturního zařízení města Slaného. O historii se více dozvíte ve Vlastivědném muzeu blízko Knihovny Václava Štecha. Ve městě také najdete atletický stadion, aquapark, víceúčelovou sportovní halu s ledovou plochou nebo halu BIOS, která je nejčastěji využívána pro různé futsalové zápasy. Ve městě však nechybí ani dětská hřiště, venkovní posilovna (od října k dispozici), in-line dráha či plochodrážní stadion.

Rezervovat ubytování v PENSION UNION - Slaný

Nejbližší ubytování v Slaném a okolí

Ubytování Slaný

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah